Ολοκληρώνεται το παζλ των προημιτελικών

*Στο Champions League σήμερα και αύριο

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 20:15

Με τέσσερις επαναληπτικές αναμετρήσεις στη φάση των «16», προγραμματισμένες για σήμερα (16/3) και αύριο (17/3), θα ολοκληρωθεί το παζλ της προημιτελικής φάσης στο Champions League.


Ήδη στην «οκτάδα» έχουν προκριθεί Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Παρί Σ.Ζ. και Πόρτο, ενώ την Παρασκευή (19/3) είναι προγραμματισμένες στη Νιόν, οι κληρώσεις για την προημιτελική και ημιτελική φάση του UCL.
H Mάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν έχουν βάλει -τουλάχιστον- το ένα ...πόδι στους «8» της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, έχουν αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους, με το ίδιο σκορ (1-0), σε Μπέργκαμο και Βουκουρέστι (γηπεδούχος Ατλέτικο Μαδρίτης). Παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 17’, η Αταλάντα απέτυχε να κερδίσει για τέταρτη φορά στο σπίτι της στο φετινό UCL, σε έναν αγώνα που ο Μεντί χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Απλώς πρέπει να κερδίσουμε στη Μαδρίτη», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της Αταλάντας Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο, έχουμε μόνο μία επιλογή».
Με προβάδισμα 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στη Βουδαπέστη ως φιλοξενούμενη, η Σίτι μοιάζει όλο και περισσότερο με την ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το φετινό τρόπαιο.
«Αν οι άνθρωποι θέλουν να πουν ότι είμαστε φαβορί, θα το αποδεχτούμε», είπε ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.
Η Σίτι, επιστρέφει στη Βουδεπέστη, αυτήν τη φορά ως οικοδέσποινα, για να υποδεχθεί αύριο την Γκλάντμπαχ, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 616 λεπτά στο Champions League.
Το εντυπωσιακό γκολ (με ανάποδο ψαλιδάκι) του Ολιβιέ Ζιρού στο Βουκουρέστι, χωρίζει Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα συναντηθούν ξανά, την Τετάρτη στο Λονδίνο.
Όμως ο Τόμας Τούχελ γνωρίζει ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση, καθώς η Ατλέτικο απέκλεισε τη Λίβερπουλ σε αυτήν τη φάση την περασμένη σεζόν.
«Η ρεβάνς θα είναι σκληρή και δύσκολη, αλλά αυτό είναι το ίδιο με οποιοδήποτε παιχνίδι του Champions League», δήλωσε ο πάντα ρεαλιστικός Ντιέγκο Σιμεόνε.
Απίθανη φαίνεται η επιστροφή της Λάτσιο, όταν την Τετάρτη επισκεφτεί την Μπάγερν στο Μόναχο, μετά την ήττα (4-1) που γνώρισε στη Ρώμη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Το πρόγραμμα:
ΣΗΜΕΡΑ
Μάντσεστερ Σίτι- Γκλάντμπαχ (α’ ματς 2-0)
Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα (1-0)
ΑΥΡΙΟ
Μπάγερν-Λάτσιο (4-1)
Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass