Λίγες ελπίδες, αλλά θα το παλέψει...

Η ΑΕΛ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (19:00) - ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ «ΧΡΥΣΟΣ» ΕΝΟΨΕΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2021 21:09

Ολοκληρώνεται αύριο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 και η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στις 19:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, τον Ολυμπιακό Πειραιώς.


Παιχνίδι που έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η λαρισινή ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει δύσκολο έργο απέναντι στους επίδοξους πρωταθλητές και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να γίνει η υπέρβαση.
Οι «βυσσινί» εάν κατακτήσουν έστω και έναν βαθμό, ίσως αποδειχτεί «χρυσός» για τα πλέι άουτ που θα ακολουθήσουν, ενώ εάν γίνει ένα θαύμα και πάρουν το... τρίποντο, τότε οι ελπίδες από λίγες που είναι τώρα  θα αυξηθούν και το σημαντικότερο, θα αλλάξει η ψυχολογία.
Πάντως όπως και να το κάνουμε, είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, η ΑΕΛ θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και από κει και πέρα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο Ολυμπιακός είναι επηρεασμένος και από την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ (1-3) για τη φάση των «16» του Europa League και προφανώς θα έχει το μυαλό του και στη ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μαρτίου, στην Αγγλία.
Η ΑΕΛ πρέπει να κοιτάξει το ...σπίτι της και να παρουσιάσει ένα σύνολο που καλείται να κάνει κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπέρτος, Νικολιάς, Σπαρβ, οι τιμωρημένοι Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ όσον αφορά τον Χατίρα, έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και σήμερα θα φανεί κατά πόσο μπορεί να είναι υπολογίσιμος, για να αγωνιστεί σε όλο το ματς ή θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.
Στην ενδεκάδα είναι δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα, ενώ όπως έδειξε ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, θα επιλέξει μάλλον το ίδιο σύστημα 4-4-2.
Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο στάδιο Αλκαζάρ και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

 

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΥΝΙΑ
Ως τρίτο καλύτερο γκολ ψηφίστηκε το τέρμα που σημείωσε ο Μάρτιν Ακούνια, της ΑΕΛ, στον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Το γκολ του Αρμίντο Μπρούμα στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Λαμία (3-0), ψηφίστηκε ως το κορυφαίο γκολ της 25ης αγωνιστικής της Super league. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έπιασε σουτ από τη γωνία της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Μπρούμα στο πρωτάθλημα και συνολικά το 5ο με την ερυθρόλευκη φανέλα. συγκέντρωσε ποσοστό 39,21% στη σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας αρκετά πίσω τον επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Σουντάι Αλί Μπαμπά, με 29,79%.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 25ης αγωνιστικής της Super League έχουν ως εξής:
1. Α. Μπρούμα     39,21%
2. Σ. Αλί Μπαμπά     29,79%
3. Μ. Ακούνια     13,22%
4. Σ. Ι. Ινγκασον     11,25%
5. Γ. Μανούσος     6,53%

 

Στις 17 Μαρτίου το Δ.Σ. της Super League

ΓΙΑ PLAY OFF, PLAY OUT ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Την Τετάρτη (17/3, 17:00) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να οριστούν τα play off και τα play out, ενώ θα υπάρχει συζήτηση και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Συγκεκριμένα, στα θέματα ημερήσιας διάταξης εντάχθηκαν η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και ο ορισμός των αγώνων των play off και των play out. Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα απασχολήσει και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 17/3/2021 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League Interwetten, 2020-21, ανδρών.
2. Ορισμός αγώνων Play Οff και Play Οut και τηλεοπτικό πρόγραμμα.
3. Κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22) – επιλογή αναδόχου.
4. Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
5. Πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από τις αντισυμβαλλόμενες του συνεταιρισμού εταιρείες, αναφορικά με την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων (LED).
6. Επιστολή προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.
7. Διάφορα».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass