«Καίγεται» για τη νίκη η ΚΑΕ Λάρισα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ(17:00) - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2021 21:10

Χωρίς προβλήματα η ΚΑΕ Λάρισα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού κρίσιμου παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 17:00, στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.


Η ομάδα της Λάρισας «καίγεται» για τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που είναι για γερά νεύρα και θα κριθεί στο πάθος αλλά και στην κατάλληλη προετοιμασία που έγινε όλο αυτό το διάστημα.
Οι Ροδίτες έχουν δύο περισσότερους βαθμούς από την ΚΑΕ Λάρισα και όλοι μας γνωρίζουμε πως ο νικητής θα ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ο ηττημένος θα έχει πλέον μεγαλύτερη πίεση.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Παπανικολόπουλος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες , από τους οποίους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση, περιορίζοντας τα ατού των αντιπάλων τους.
*Κατά τα άλλα, το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ξεχωρίζει από τα σημερινά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17:00 την ΑΕΚ, στην Πυλαία, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από δύο σερί νίκες. Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λάρισα εκτός και τον Προμηθέα εντός έδρας, ενώ η «Ένωση» επικράτησε εντός έδρας του Περιστερίου και του Μεσολογγίου. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχοι και οι «κιτρινόμαυροι» τρεις διαδοχικές ήττες ως φιλοξενούμενοι.
Την ίδια ώρα (17:00) , ο Προμηθέας φιλοξενεί τον Άρη, στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», ενώ στις 20:00, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την 13η νίκη του σε 15 αγώνες με αντίπαλο τον Ιωνικό, στο ΟΑΚΑ.
Αύριο Κυριακή (14/3), το Μεσολόγγι θέλει πάση θυσία νίκη στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή, στην προσπάθεια για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια». Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ισοβαθμεί με τη Λάρισα (20β.) στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο «Γηραιός» έχει 2 περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο τον Ζήση Σαρικόπουλο, κι ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που υπέγραψε στο Περιστέρι.
Τέλος, η «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής της Basket League πέφτει αύριο στις 20:00, με την αναμέτρηση Λαύριο-Περιστέρι, ενώ μια ημέρα μετά την Καθαρά Δευτέρα και συγκεκριμένα την Τρίτη (16/3), διεξάγεται η εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτρης Τόφαλος».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
17:00 Προμηθέας Π.-Άρης
20:00 Παναθηναϊκός-Ιωνικός Ν.
ΑΥΡΙΟ
17:00 Ηρακλής-Μεσολόγγι
17:00 Λάρισα-Κολοσσός Ρ.
20:00 Λαύριο-Περιστέρι
ΤΡΙΤΗ(16/3)
15:00 Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός
(εξ αναβολής)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
Λαύριο     28     16
ΑΕΚ     26     15
Παναθηναϊκός     26     14
Περιστέρι     25     16
Προμηθέας Π.     23     14
ΠΑΟΚ     23     15
Ιωνικός     22     16
Ηρακλής     22     16
Κολοσσός     22     16
Άρης     22     16
Μεσολόγγι     20     16
Λάρισα     20     16

 

ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΟ
Τη Δευτέρα (22/3) αντί την Κυριακή (21/3) όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, Περιστέρι-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου Ανδρέας Παπανδρέου, με ώρα έναρξης τις 15:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass