Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2021 20:28

Επαναφορά των προπονήσεων στη Football League
*ΚΑΙ ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΓΑ

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, για την επαναφορά των προπονήσεων στη

Football League. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της διοργανώτριας αρχής: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τα άμεσα αντανακλαστικά και τις κινήσεις σας που οδήγησαν στην επαναφορά των προπονήσεων στις επτά ομάδες της Football League που προπονούνται στις βαθυκόκκινες περιοχές. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο εβδομαδιαίως και κατά γράμμα, όπως πράττουμε έως σήμερα και έχει οδηγήσει στη διενέργεια 6.482 τεστ στις κατηγορίες μας με μόλις πέντε κρούσματα χωρίς την παραμικρή διασπορά».


Στο Ισραήλ το γαλλικό Σούπερ Καπ του 2021
Το Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ Γαλλίας για το 2021, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και την κυπελλούχο ομάδα της τρέχουσας σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η γαλλική λίγκα, το επονομαζόμενο «Trophée des Champions» θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου 2021, στο στάδιο «Μπλούμφιλντ». Σε μία προσπάθεια να αυξήσουν την εξωστρέφεια της Ligue 1, οι Γάλλοι ξεκίνησαν από το 2009 να διεξάγουν στο εξωτερικό το Σούπερ Καπ. Μέχρι τώρα, τελικοί έχουν γίνει στον Καναδά, στην Τυνησία, στο Μαρόκο, στις ΗΠΑ, στην Γκαμπόν, στην Κίνα και στην Αυστρία. Τη φετινή χρονιά, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας, η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ διεξήχθη εντός των συνόρων, συγκεκριμένα στο Λανς.9 Μαΐου 2022.

 

Κανονικά στο γήπεδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή που επιβλήθηκε αρχικά από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και προέβλεπε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 5 μήνες.
Έτσι η έφεση που άσκησαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης είχε αποτέλεσμα, καθώς ο μεγαλομέτοχος του πειραϊκού συλλόγου απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο παιχνίδι με τον Άρη στο Φάληρο.
Η πρωτόδικη απόφαση μεταβλήθηκε σε απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για δύο μήνες, που πρακτικά σημαίνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο. Επίσης, δεν ισχύει το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον κ. Μαρινάκη και μειώθηκε σε 4.500 ευρώ (από 7.000) εκείνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass