Μάχη μέχρι το τέλος για την ΑΕΛ

*ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΕΝ ΧΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2021 21:25

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η ήττα στη Λαμία με σκορ 2-1 που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της προχθεσινής εξ αναβολής αναμέτρησης, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τη φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, για να παραμείνει η ΑΕΛ στη Super League 1.


Ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας που κρατούσαν οι «βυσσινί» γερά στα χέρια τους μέχρι το 88’ του αγώνα, θα ήταν ενδεχομένως πολύτιμος στη μάχη της σωτηρίας και πλέον τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται πολύ άσχημα για τη «βασίλισσα».
Μια αγωνιστική μένει ακόμη, όπου η ουραγός ΑΕΛ θα υποδεχτεί μεθαύριο Κυριακή και ώρα 19:00 στο Αλκαζάρ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που εάν μπορέσει να πάρει κάτι, τότε θα αναπτερώσει τις ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία.
Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η διαδικασία των πλέι άουτ για την ΑΕΛ, η οποία θα δώσει συνολικά επτά παιχνίδια, τέσσερα εκτός έδρας και τρία στο Αλκαζάρ.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, πως υπάρχουν λιγοστές ελπίδες και πως μόνο ουσιαστικά με ένα θαύμα, μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω.
Ευχής έργον πάντως είναι να μας διαψεύσουν ευχάριστα οι παίκτες, να το παλέψουν μέχρι το τέλος και να δούμε την ΑΕΛ να είναι και του χρόνου, εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Κατά τα άλλα, ο 32χρονος Τυνήσιος μέσος, Ανίς Μπεν Χατίρα επέστρεψε από τη Γερμανία και στη σημερινή απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, θα φανεί εάν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ποι Μπέρτος και Νικολιάς, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη για τη μεθαυριανή συνάντηση.
Επίσης κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστούν και οι Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης, που είναι τιμωρημένοι και δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σήμερα να σημειώσουμε πως οι «βυσσινί» θα κάνουν τα καθιερωμένα πλέον τεστ για τον κορονοϊό.
VIDEO TEST ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Τρίωρο διαδικτυακό σεμινάριο περιμένει τους διαιτητές της Superleague 1 την επόμενη εβδομάδα. Με τη λήξη της κανονικής περιόδου και την έναρξη των play off και play out, η ΚΕΔ προχωράει σε σεμινάριο για τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιεί στις 17 Μαρτίου 2021 και θα είναι διαδικτυακό, με video test.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass