Συνεχίζουμε τη δουλειά που αρχίσαμε...

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ *ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2021 21:07

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ μετά από ένα τριήμερο παραμονής στην Κρήτη επέστρεψε στη Λάρισα και χθες οι παίκτες προπονήθηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 3-2 (είχε προηγηθεί στο

Αλκαζάρ επί του Παναιτωλικού με 1-0).
Η νίκη συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και αρκετούς τραυματισμούς (Μπέρτος, Μπεν-Χατίρα, Νικολιάς), με αποτέλεσμα η αποστολή των «βυσσινί» στον αυριανό εξ αναβολής αγώνα στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League να έχει δύσκολο έργο. Η Λαμία είναι το φαβορί με βάση την εικόνα του πρόσφατου αγώνα (εξ αναβολής του πρώτου γύρου) στο Αλκαζάρ που κέρδισε με 1-0, αλλά η ΑΕΛ έχει βελτιώσει την ψυχολογία της μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες.
Οι απουσίες των Μπεν-Χατίρα και Νικολιά θεωρούνται δεδομένες λόγω τραυματισμού και του τιμωρημένου Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπέρτου που σήμερα θα φανεί αν μπορεί να παίξει στην αυριανή αναμέτρηση.
Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και τους τόνισε ότι δεν τελείωσε η δουλειά που έχουν αρχίσει, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Φέστα βελτίωσε σημαντικά την ομάδα και οι νεαποκτηθέντες αρχίζουν και προσαρμόζονται όλο και περισσότερο. Σίγουρα αναμένεται να δούμε, με δεδομένες τις ελλείψεις των Μπεν-Χατίρα και Μιλοσάβλιεβιτς, τον Πινακά στο κέντρο, ενώ θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα και ο Στίφλερ. Από κει και πέρα δεν ξέρουμε τι εκπλήξεις μπορεί να ετοιμάσει ο Φέστα…
Σήμερα θα γίνει προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Υπάτη, σε ξενοδοχείο της οποίας θα μείνει, ενώ μαζί με την αποστολή θα είναι και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας.
ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ
Στην τέταρτη θέση επιλέχθηκε το γκολ που πέτυχε ο παίκτης της ΑΕΛ Δημήτρης Πινακάς στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 24ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League:
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1/ Κ. Γκάνεα    50,68%
2/ Α. Ζίβκοβιτς    17,58%
3/ Σίτο    16,31%
4/ Δ. Πινακάς    8,31%
5/ Φ. Βέλεθ    7,12%
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν ο ορισμός διαιτητή, βοηθών διαιτητή και παρατηρητή για την εξ αναβολής αναμέτρηση Λαμίας-ΑΕΛ, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.
Ο 36χρονος, Στάθης Γκορτσίλας, που είναι υπάλληλος στον Δήμο Βέροιας, κατάγεται από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και ανήκει στον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 στις 17:15 στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2020-2021 στην εντός έδρας ήττα με 4-2 από την ΑΕΚ (15/02/2021) για τη Super League 1, στην εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης (16/01/2021) για τη Super League 1, τη σεζόν 2019-2020, σε τρεις νίκες της, στην εντός έδρας νίκη 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης (01/03/2020), στην εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Πανιωνίου (22/12/2019) για τη Super League 1, στην εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Καλαμάτας (04/12/2019) για το Κύπελλο Ελλάδας και τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης (25/08/2018) για τη Super League.
Βοηθοί του θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) και ο Αντώνιος Διπλάρης (Καρδίτσας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και βοηθός του AVAR ο Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

 

Με το μυαλό στην ΑΕΛ αγωνίσθηκε η Λαμία...
Με το βλέμμα στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Ατρόμητο Αθηνών αγωνίσθηκε η Λαμία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προχθές (έχασε με 3-0) αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου που είπε: «Για να μιλήσουμε ρεαλιστικά, το μυαλό το δικό μας είναι στα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουμε για τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Βλέποντας τα πράγματα είχαμε λίγες πιθανότητες να αποσπάσουμε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Ηταν λογικό να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα ματς με τους ανταγωνιστές μας για την παραμονή και να δώσουμε βάρος σε αυτά τα παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για την παραμονή μας. Για αυτόν τον λόγο κάναμε ροτέισον με τον Ολυμπιακό. Απομένουν πολλά παιχνίδια έως τα πλέι άουτ. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, θα παίζεται η παραμονή».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο έμπειρος αμυντικός, Γιώργος Σαραμαντάς, που μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το μεγάλο ματς με την ΑΕΛ που ακολουθεί για την παραμονή.
Αναλυτικά ο Γιώργος Σαραμαντάς:
«Κρατάμε από το δεύτερο ημίχρονο ότι βρήκαμε τα πατήματά μας και σταθήκαμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά, βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ και τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι. Τώρα εμείς παίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και το ματς που έρχεται (σ.σ. κόντρα στην ΑΕΛ) είναι άκρως σημαντικό για εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο σοβαροί γίνεται μέσα στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας και να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει».
Για το αν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι οδηγός για το ματς με την ΑΕΛ:
«Σίγουρα, αλλά πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας. Να δώσουμε το 150% για να πάρουμε αυτήν την πολυπόθητη νίκη».

 

Αναβλήθηκε η προσφυγή Γρηγορίου κατά ΠΑΕ ΑΕΛ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής των πρώην τεχνικών της ΠΑΕ ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου και Γιάννη Γεωργιάδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα εκδικασθεί στις 5 Απριλίου, ενώ για την ίδια μέρα μετατέθηκε και αυτή του Κρίστινσον.
Αντίθετα εκδικάσθηκαν οι προσφυγές των Τρούγιτς και Μπράλιτς και η απόφαση αναμένεται μέχρι τέλος του μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass