Ο Φέστα γύρισε τον Μουκάντζο!

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΤΡΟΥΓΙΤΣ - ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2021 21:18

Ο 33χρονος Καμερούνιος σέντερ φορ Μπένζαμιν Μουκάντζο μπορεί από το Σάββατο το βράδυ να αποτελούσε παρελθόν για την ομάδα, αλλά χθες με παρέμβαση του Ιταλού τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα αποφασίστηκε η παραμονή του, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη της παραμονής.


Ο Μουκάντζο μέχρι τώρα έχει παίξει 130 λεπτά και σε ένα παιχνίδι ήταν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ σε δύο αγώνες μπήκε ως αλλαγή. Βέβαια πρέπει να βρει τη χαμένη του ψυχολογία μετά την απώλεια του πέναλτι στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (2-4), που θα μπορούσε να είχε γίνει το 3-3 και οι «βυσσινί» να έχουν έναν βαθμό.
Στον αγώνα του Σαββάτου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ ο Ιταλός προπονητής θα έχει έναν ακόμα παίκτη στη διάθεσή του, με στόχο η ομάδα να μη χάσει γιατί ακόμη και ο βαθμός θα είναι επιτυχία.

 

ΠΡΟΣΦΥΓΗ
Ένας ακόμα παίκτης ακολούθησε τον δρόμο της προσφυγής και αυτός είναι ο Νίκολα Τρούγιτς για να μείνει ελεύθερος, διεκδικώντας και τα χρήματά του που πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 60.000 ευρώ. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής προχθές μάζεψε τα πράγματά του από τα αποδυτήρια.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ σχολίασαν ότι η προσφυγή του ήταν θέμα τακτικής για να φύγει ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα αφού θα πάρει τα χρήματά του σε μακρύ χρονικό διάστημα.

 

ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΛ συζητήθηκαν και νούμερα για την πώληση και αυτό είναι το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ για τον αγοραστή και τα χρέη τα οποία υπάρχουν (1,7 εκατομμύρια ευρώ) θα τα αναλάβει και αυτά ο αγοραστής με εγγυητική που θα δοθεί στον μεγαλομέτοχο. Επίσης τα χρήματα από πιθανή πώληση παίκτη θα τα πάρει ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας.

 

ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
Η Super League, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, αφιερώνει την 25η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League (06-08/03/2021), στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying).
Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«H σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ή μείωση ασθενέστερων ατόμων σε μια ομάδα, αποτελεί μείζον πρόβλημα και συνήθως αρχίζει ως σχολικό φαινόμενο.
Η Super League μαζί με όλες τις ομάδες που απαρτίζουν την κορυφαία διασυλλογική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ελλάδας στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.
Ο καθένας πρέπει να συμβάλλει στην εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών και ως κοινωνία όλοι να βοηθήσουμε στον έλεγχο και την αποτροπή τέτοιων φαινομένων.
Κανείς δεν πρέπει να σωπάσει, κανείς δεν πρέπει να στρέψει το βλέμμα του αλλού, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα:
Όχι στον σχολικό εκφοβισμό!
Stop Bullying!
#slgr_stopbullying»

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Άτυπη τηλεδιάσκεψη με μοναδικό θέμα την προοπτική να υπάρξει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν οι ΠΑΕ της Super League. Η συντριπτική πλειοψηφία εξέφρασε τη βούληση (όχι πάντως και τη δέσμευση) το θέμα να προχωρήσει και υπήρξε μία κατ’ αρχήν συμφωνία. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα διερευνητικές επαφές, μη δεσμευτικές, από μία ομάδα εργασίας που θα συσταθεί.

 

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

Οι ξένοι παίκτες της ΑΕΛ είχαν και την εμπειρία του σεισμού από την παραμονή τους στη Λάρισα, όπου αντέδρασαν ποικιλοτρόπως. Βρήκαμε τον Νούνιτς να κάθεται σε ένα παγκάκι στην πλατεία Νομαρχίας και τον ρωτήσαμε αν έχει ανάλογη εμπειρία και από τη χώρα του (Σλοβενία) και μας είπε ότι μερικές φορές γίνονται και σε αυτή σεισμοί, αλλά έπαθε σοκ μετά την ένταση και τη διάρκεια του χθεσινού που έγινε στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Μάλιστα είχε ένα βιβλίο και διάβαζε ώστε να περάσει την ώρα του, αφού δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι του λόγω των πολλών μετασεισμών. Σχετικά με την ομάδα μάς είπε ότι θέλει πάρα πολύ να τη βοηθήσει.
Ο Σπαρβ με το νεογέννητο παιδί του βρισκόταν σε πλατεία τη πόλης, ενώ ο Ενίς Μπεν Χατίρα απόλαυσε το γκαζόν της περιοχής που είναι κοντά στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass