Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Απόλλωνα

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΞΑΝΘΗ (15:00)

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2021 20:05

Δεύτερο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος μετά το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο όπου ηττήθηκε με 1-0, θέλει να ρεφάρει σήμερα στην ακριτική Ξάνθη, όπου αγωνίζεται στις 15:00, με την τοπική ομάδα.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 και οι «κυανόλευκοι», στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που σίγουρα θεωρείται δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην πρεμιέρα, Απόλλων Λάρισας και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο AEL FC ARENA και στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται πως θα γίνει επίσης ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο είναι πως επανέρχεται ο Μπαστιάνος ο οποίος συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση, ενώ και από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Χατζής, Γλύκος, Τζιοβάρας, που δεν είναι 100% έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν.
Επίσης, στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου δεν θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Μπάλας, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.
Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Ξάνθη, είναι οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γκέκας (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρας, Γκόλιας, Μόρας, Καμπέρης, Μπαστιάνος, Αθανασιάδης, Μπαλογιάννης, Τασιούλης, Γιάκος, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Da Campo, Obradovic, Μπάμπης, Λουκάς, Σέχου, Νύκταρης, Καρρίκι.
ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ
Το παιχνίδι ανάμεσα στον δεύτερο Ιωνικό και τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League2 - πρώτης για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος - που διεξάγεται σήμερα εμβόλιμα.
Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες που το Σαββατοκύριακο συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους, με τον μεν Ιωνικό (21 βαθμοί) να περνάει νικηφόρα από τα Χανιά (0-1), τον δε Εργοτέλη (22 βαθμοί) να επικρατεί με το ίδιο σκορ του Απόλλωνα Λάρισας. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα -ιδανικά την ισοπαλία- θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν Λεβαδειακός και Διαγόρας Ρόδου που ακολουθούν με 20.
Οι Βοιωτοί δίνουν δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, καθώς μετά τη Δόξα Δράμας (2-1) περιμένουν την προτελευταία ΑΕ Καραϊσκάκης. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Ρόδιους που μετά την επικράτησή τους επί των Αρτινών (1-0) φιλοξενούν τον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας.
Κατά τα άλλα, με νέο προπονητή, τον Μπάμπη Τεννέ, στον πάγκο της η Ξάνθη υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, φιλοδοξώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Δόξα Δράμας και Χανιά, που ισοβαθμούν στο δεύτερο μισό της κατάταξης, ευελπιστούν να φτάσουν στο «τρίποντο», καθώς κοντράρονται στη μακεδονική πόλη, αμφίρροπη προβλέπεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟΤ και Παναχαϊκή στη Θεσσαλία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 και οι διαιτητές των αγώνων:
13:30 Δόξα Δράμας - Χανιά (ERTSPORTS 4) Κουκουλάς (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου), Κηλικιώτης (Ξάνθης), 4ος Τακίδης (Κιλκίς), παρ. Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
14:00 Διαγόρας Ρόδου - ΟΦ Ιεράπετρας (ERTSPORTS 5)
Αλάμπεης (Αθηνών): Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος Πουλόπουλος (Πειραιά), παρ. Ελένη Λαμπαδιάρου (Πειραιά)
15:00 Λεβαδειακός - Α.Ε. Καραϊσκάκης (ERTSPORTS 3)
Πατεμτζής (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Καλύβας (Φθιώτιδας), 4ος Καλατζής (Θεσσαλίας), παρ. Ελένη Κυρίου (Αρκαδίας)
15:00 Ιωνικός - Εργοτέλης (ERTSPORTS)
Περράκης (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), 4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών), παρ. Πέτρος Τρύφων (Δράμας)
15:00 Ξάνθη - Απόλλων (ERTSPORTS 2)
Πουλικίδης (Δράμας), Κουβαλάκης (Δράμας), Αναστασιάδης (Σερρών), 4ος: Δραγούσης (Κιλκίς), παρ. Πέτρος Δροσινός (Χαλκιδικής)
15:30 Τρίκαλα - Παναχαϊκή (ΕΡΤ 3) Ματσούκας (Αιτ/νίας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Στάικος (Λάρισας), 4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ. Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 11 αγώνες)
1. Εργοτέλης 9-4 22
2. Ιωνικός 12-7 21
3. Λεβαδειακός 12-7 20
4. Διαγόρας Ρόδου 10-6 20
5. Παναχαϊκή 12-6 17
6. *Ξάνθη 8-7 15
7. Τρίκαλα 10-10 13
8. Χανιά 6-8 11
9. *Δόξα Δράμας 9 7-11 11
10. *Απόλλων Λάρισας 5-8 9
11. ΑΕ Καραϊσκάκης 16-15 7
12. ΟΦ Ιεράπετρας 8-16 4
*Η Δόξα Δράμας έχει 9 αγώνες, η Ξάνθη και ο Απόλλων Λάρισας από 10 αγώνες.
Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η διοργανώτρια ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Οι αγώνες που δεν μεταδίδονται από την ΕΡΤ 3, θα προβάλλονται στα κανάλια ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix.
Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 06/03
14:45 Ιωνικός - Ξάνθη (ΕΡΤ 3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 07/03
13:45 Καραϊσκάκης - Ο.Φ.Ι. (ERTSPORTS 3)
14:45 Χανιά - Λεβαδειακός (ERTSPORTS)
20:30 Παναχαϊκή - Διαγόρας (ΕΡΤ 3)
13:30 Εργοτέλης - Δόξα Δράμας (ERTSPORTS 4)
14:45 Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα (ERTSPORTS 2)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass