Ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν σε «Κλ. Βικελίδης» και Λεωφόρο

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2021 20:05

Ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους επελέγη από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να «σφυρίξει» ακόμα ένα ματς εγχώριων διοργανώσεων. Αυτήν τη φορά, ο 42χρονος διαιτητής θα διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς του Άρη με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη (4/3), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Ο Γκεστράνιους έχει επιλεγεί την προηγούμενη διετία άλλες τέσσερις φορές και συγκεκριμένα στα ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-0) και Ολυμπιακός-Ατρόμητος (2-1) της περιόδου 2018-19, καθώς και στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (3-2) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (1-0) της περσινής σεζόν.
Σημειώνεται ότι εκκρεμεί ο ορισμός του διαιτητή VAR για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.
Ξένος διαιτητής ορίστηκε επίσης στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Τετάρτη (3/3) στη Λεωφόρο. Πρόκειται για τον 37χρονο Ρώσο Κιρίλ Λεβνίκοφ, ο οποίος είχε «σφυρίξει» το 2018 την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Λουκέρνης, στα προκριματικά του Europa League.
Στα άλλα δύο ματς του προγράμματος, ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) θα διευθύνει το ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ (όπου ο Γκεστράνιους θα είναι στο VAR) και ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) τον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου:
ΑΥΡΙΟ
18:00 Λαμία-ΠΑΟΚ: Μανούχος (Αργολίδας), Τζιώτζιος (Θράκης), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Γκεστράνιους (Φινλανδίας), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου), παρ.: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).
20:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Λεβνίκοφ (Ρωσίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Ιβάνοφ (Ρωσία), ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), παρ.: Τριτσώνης (Αθηνών).
ΜΕΘΑΥΡΙΟ
18:00 Βόλος-ΑΕΚ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών), παρ.: Δάλλας (Ηπείρου).
20:00 Άρης-Ολυμπιακός: Γκεστράνιους (Φινλανδίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), VAR: Δεν έχει οριστεί, AVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass