ΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ «Ε»:

Εχουμε ψυχολογία νίκης για τον αγώνα με τη Λαμία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2021 21:14

Το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Λαμία που είναι εξ αναβολής από την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League θα γίνει αύριο στις 17.15 στο Αλκαζάρ και η λαρισινή ομάδα δεν έχει περιθώρια για κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Ακόμη και η καλή εμφάνιση (όπως έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Ατρόμητο) δε θα σημαίνει τίποτα αν δε συνοδεύεται και με νίκη.
Ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με τους «βυσσινί» βρίσκεται και αυτός σε καλή κατάσταση και προβλέπεται μια συναρπαστική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες που είναι πρώτες υποψήφιες για απευθείας υποβιβασμό ή για μπαράζ παραμονής. Ειδικά μετά τη χθεσινή νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού με 1-0.
Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει χάρη στις προσθήκες νέων παικτών, ένας εκ των οποίων δείχνει να βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και αυτός είναι ο Ουρουγουανός Ματίας Ακούνια.
Ο συγκεκριμένος παίκτης δείχνει ότι προσαρμόστηκε αμέσως στη νέα του ομάδα και μάλιστα είπε στην «Ε» ότι η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά για να κερδίσει και ελπίζει να το καταφέρει αύριο.
Δείχνει με τα λεγόμενά του ότι είναι παίκτης ομάδας, παρά πρωταγωνιστής, ανεξάρτητα από τα δύο συνεχόμενα τέρματα σε διαφορετικούς αγώνες, λέγοντας: «Η ομάδα είναι ο πρωταγωνιστής και αυτό είναι το σημαντικό, εγώ ήρθα να βοηθήσω στο δικό μου κομμάτι».
Τέλος, δε δείχνει να τον ενδιαφέρει αν θα σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αφού μας είπε ότι το σημαντικό στην αυριανή αναμέτρηση είναι να κερδίσει η ομάδα, αν συμβεί να σκοράρει αυτός θα είναι καλό για έναν επιθετικό παίκτη σαν τον ίδιο.
Η ουσία είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν γίνει αποδέκτες του μηνύματος του Ιταλού τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα που τόνισε ότι πρέπει να ξεχάσουν τα πάντα και τον Μάιο να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία ανεξαρτήτως των προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν.
Επίσης είδαμε ότι ο προπονητής έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που αποτελείται κυρίως από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, αρχίζει να κάνει και αξιολογήσεις στις αλλαγές που κάνει, ενώ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχασε τον Μαξιμένκο που τραυματίστηκε στη μύτη.

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΚΟΥΝΙΑ
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League και το γκολ που πέτυχε ο Ματίας Ακούνια (παιχνίδι με την ΑΕΚ) ήρθε δεύτερο στη σχετική ψηφοφορία. Αναλυτικά:
1/ Ν. Σιμάνσκι    79,88%
2/ Μ. Ακούνια    7,76%
3/ Α. Ζίβκοβιτς    6,84%
4/ A. Ντάουντα    3,76%
5/ Λ. Καστάινιος    1,76%

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκε ο ορισμός διαιτητή, βοηθών διαιτητή και παρατηρητή για την εξ αναβολής αναμέτρηση ΑΕΛ-Λαμία, για 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21. Ο 41χρονος, ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, αστυνομικός στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, που θα γίνει στις 17:15, στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια, για τη Superleague 1, τη σεζόν 2020-2021 στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο 1-1 (31/10/2020), τη σεζόν 2019-2020, στην εντός ισοπαλία με την Ξάνθη 0-0 (18/07/2020) στην εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 2-1 (15/12/2019) στο AEL FC Arena, στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναικού με 2-1 (27/10/2019) στο ΟΑΚΑ, για τη Superleague 1, τη σεζόν 2018-2019, στην εκτός έδρας ήττα για το Κύπελλο Ελλάδας από τον Αστέρα Τρίπολης 5-3 (23/01/2019) και στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (16/03/2019). Τη σεζόν 2017-2018 στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, για το πρωτάθλημα της Superleague, που είχε γίνει (18/11/2017) στο AEL FC Arena. Τη σεζόν 2016-2017 στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τη Βέροια (18/01/2017) για τη Superleague.
Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλός (Μακεδονίας). Στο VAR θα βρεθεί ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Τέλος παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Δαγκλής από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass