Εκτός έδρας τα φαβορί στο Champions League

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2021 20:10

Με το δεύτερο... πιάτο για τη «φάση των 16», συνεχίζεται το προσεχές διήμερο, το Champions League.

Κύριο χαρακτηριστικό των τεσσάρων αναμετρήσεων, είναι πως με εξαίρεση το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι, οι ομάδες που θεωρούνται επικρατέστερες για να προκριθούν στα προημιτελικά, αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους.
Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε, καλούνται να ξεπεράσουν την αγωνιστική κάμψη των τελευταίων ημερών και να πετύχουν ένα σκορ ασφαλείας, «υποδεχόμενοι» στην «Αρένα Νασιονάλα» του Βουκουρεστίου, την Τσέλσι. Κοινός παρονομαστής των δύο «μονομάχων», είναι η καλή αμυντική λειτουργία, στην οποία στηρίζονται οι δύο προπονητές. Τόσο ο «Τσόλο», όσο και ο Τόμας Τούχελ, θεωρούνται από τους καλύτερους στον συγκεκριμένο τομέα, με τον Γερμανό τεχνικό να επιτυγχάνει σχεδόν άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του, την εντυπωσιακή βελτίωση της Τσέλσι στην ανασταλτική λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται ένα «κλειστό» ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανότατα από τα λάθη ή/και την ατομική ποιότητα των παικτών.
Η κάτοχος του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να κατέκτησε στο Κατάρ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όμως έκτοτε δείχνει σημάδια αγωνιστικής πτώσης. Ο Χάνσι Φλικ θέλει οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρώμη επί της Λάτσιο, που απέναντι στους Βαυαρούς θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, χωρίς επί της ουσίας να έχει κάτι να χάσει.
Στους αυριανούς αγώνες, το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να περάσει και από τον... σταθμό του «Πούσκας Αρένα» στη Βουδαπέστη. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει καταφέρει το καλύτερο δυνατό «φορμάρισμα» της ομάδας του την κατάλληλη περίοδο και οι «πολίτες» θα επιδιώξουν στην ουγγρική πρωτεύουσα με αντίπαλο την -τυπικά γηπεδούχο- Γκλάντμπαχ, ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει φαβορί για την πρόκριση.
Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης που χαρακτηρίζεται από έντονη αγωνιστική αστάθεια, φιλοξενείται στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να βάλει τις βάσεις για τα προημιτελικά. Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του, θα έχουν απέναντί τους, μία ομάδα που είναι εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και σκοράρει κατά... βούληση, καθώς οι παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, έχουν «βρει δίχτυα» έντεκα φορές στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ (22:00)
Στο Βουκουρέστι: Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Τσέλσι (Αγγλία)
Στη Ρώμη: Λάτσιο (Ιταλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
ΑΥΡΙΟ (22:00)
Στο Μπέργκαμο: Αταλάντα (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Στη Βουδαπέστη: Γκλάντμπαχ (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Έχουν γίνει οι αγώνες:
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Παρί Σ. Ζερμέν (Γαλλία)     1-4
Λειψία (Γερμανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)     0-2
Πόρτο (Πορτογαλία)-Γιουβέντους (Ιταλία)     2-1
Σεβίλλη (Ισπανία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)     2-3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass