Πανέτοιμος ο Απόλλων Λάρισας

*ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ (14:00) *«ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2021 21:10

Δύο αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League 2 και ο Απόλλων Λάρισας, υποδέχεται αύριο και ώρα 14:00 στη Φιλιππούπολη, τα Χανιά.
Ένα παιχνίδι το οποίο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να το κερδίσουν, για να βελτιώσουν αφενός τη βαθμολογική τους θέση και αφετέρου να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.


Η καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έστειλε αισιόδοξα μηνύματα, αλλά μόνο με ισοπαλίες και χωρίς νικηφόρα αποτελέσματα, η ομάδα δεν μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Γι’ αυτό στην αυριανή δύσκολη αναμέτρηση το ζητούμενο είναι να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί και να ανακάμψει σιγά-σιγά η ομάδα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή της νίκη, μετά το 3-0 επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και ακολούθως ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος θα ανακοινώσει την αποστολή, για το αυριανό παιχνίδι.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Χατζή και Νούσιο, που δε θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ και ο Καρρίκι, κυρίως για λόγους ξεκούρασης, θα παραμείνει εκτός αποστολής.
Σημειώνεται πως ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» Μιχάλης Μπούσης υποβλήθηκε με επιτυχία, σε επέμβαση στην ποδοκνημική χώρα, σε Ιατρικό Κέντρο στην Αθήνα και ο ακριβής χρόνος επιστροφής στα γήπεδα θα είναι σε περίπου δύο μήνες. Ολοι στην ομάδα τού εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιωνικό και Λεβαδειακό, που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια αύριο Κυριακή (21/2, 14:45) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τον πρωτοπόρο Ιωνικό να γνωρίζει μεσοβδόμαδα απρόσμενη ήττα στη Δράμα από την τοπική Δόξα (2-1) και τους δεύτερους Βοιωτούς να μην εκμεταλλεύονται -εκ νέου- την έδρα τους, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία με τον εκ των ουραγών, Απόλλωνα Λάρισας. Σήμερα στις 14:30 στο Παγκρήτιο, Εργοτέλης και Παναχαϊκή, που ακολουθούν στην κατάταξη, θα δώσουν τη δική τους «μάχη» με στόχο να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.
Αμφίρροπη αναμένεται και η αυριανή αναμέτρηση στα Τρίκαλα (14:45), με τον τοπικό ΑΟΤ να περιμένει τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ ως φαβορί θα μπει στην Ξάνθη Arena η ομάδα της Θράκης για το παιχνίδι κόντρα στον ουραγό -και δίχως νίκη- Ο.Φ. Ιεράπετρας. Τέλος, η φορμαρισμένη Δόξα ευελπιστεί πως θα προσθέσει κι άλλο «αλάτι» στις πληγές της Α.Ε. Καραϊσκάκης, καθώς οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα στη Δράμα (14:45).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
14:30 Εργοτέλης – Παναχαϊκή 1891 (ΕΡΤ 3)
14:45 Δόξα Δράμας – Α.Ε. Καραϊσκάκης (ERTSPORTS)
ΑΥΡΙΟ
14:00 Απόλλων Λάρισας – Χανιά (ERTSPORTS 2)
14:45 Τρίκαλα Α.Ο. – Διαγόρας (ERTSPORTS)
14:45 Ιωνικός– Λεβαδειακός Α.Π.Ο. (ΕΡΤ 3)
14:45 Α.Ο. Ξάνθη . – Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERTSPORTS 3)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Ιωνικός         10-6     17
2. Λεβαδειακός         9-5     16
3. Εργοτέλης     8 αγ.    7-3     16
4. Παναχαϊκή         11-5     14
5. Διαγόρας Ρόδου         8-6     14
6. Τρίκαλα         9-8     12
7. Ξάνθη     8αγ.    6-5     12
8. Χανιά         6-6     11
9. Δόξα Δράμας     6 αγ.    5-9     7
10. Απόλλων Λάρισας     8 αγ.    4-7     6
11. Α.Ε. Καραϊσκάκης         6-14     6
12. Ο.Φ. Ιεράπετρας         6-13     3

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass