«Αθλούμαι - Ενημερώνομαι - Ζω»

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 20:25

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν τον τελευταίο χρόνο οι πολίτες όλου του κόσμου, έφεραν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Μέχρι να ανασταλεί η διακοπή λειτουργίας των αθλητικών δραστηριοτήτων η Αντιδημαρχία Αθλητισμού προχωράει στην υλοποίηση της διαδικτυακής δράσης «Αθλούμαι –Ενημερώνομαι- Ζω».
«Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η άσκηση και η φυσική δραστηριότητα αποτελούν βασικά όπλα στη «φαρέτρα» της ψυχικής και σωματικής υγείας. Έτσι, ως Δήμος Λαρισαίων, προχωρούμε σε μία σειρά διαδικτυακών προγραμμάτων γυμναστικής και ενημέρωσης των πολιτών μας. Η δράση «Αθλούμαι –Ενημερώνομαι- Ζω», η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά, προστίθεται στην προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των συμπολιτών που «Μένουνε Σπίτι» και επιθυμούν να συνεχίσουν να γυμνάζονται. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη αυτές τις δύσκολες ημέρες και κυρίως μένουμε υγιείς και σε φόρμα» δήλωσε για τη συγκεκριμένη δράση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου.
Η δράση χωρίζεται σε δύο ενότητες:
-Τηλεγυμνάζομαι
Δημιουργούνται δωρεάν τμήματα Τηλε-γυμναστικής ενηλίκων, που θα δώσουν την ευκαιρία στους δημότες μας να συνεχίσουν την άσκηση στον δικό τους χώρο.
Στόχος μας είναι η ψυχαγωγία όσων συμμετέχουν σε αυτά με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής υγείας.
Η τηλε-γυμναστική πραγματοποιείται καθημερινά, σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση με έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε 45λεπτα πρωινά και απογευματινά ολιγομελή τμήματα. Το πρόγραμμα θα περιέχει αερόβια άσκηση, ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με όργανα/αντιστάσεις ή με το βάρος του σώματος και ασκήσεις ορθοσωμίας.
-Τμήματα ενηλίκων (18 – 65 ετών).
-Τμήματα ΑΜΕΑ (κατόπιν επικοινωνίας με τον καθηγητή φυσικής αγωγής).
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται μέσω της εφαρμογής Zoom στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο.
Αιτήσεις για τη συμμετοχή στα προγράμματα τηλε -γυμναστικής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούνε στο επίσημο σάιτ του Δήμου Λαρισαίων και στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο (ισόγειο, 9.00-13.00).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας απαραίτητα την ιατρική βεβαίωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση tathlitismoular@gmail.com ή στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο (ισόγειο, 9.00-13.00).
Με την έγκριση της αίτησης, θα αποσταλούν στο email σχετικές οδηγίες.
-Ακούω τους ειδικούς
Κύκλος μίνι παρουσιάσεων (προβολή video) από ειδικούς της πόλης δίνοντας χρήσιμες συμβουλές.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου στα τηλέφωνα 2410- 235.260, 2410-626.071.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass