Εξω από το AEL FC ARENA ο Απόλλων Λάρισας!

*ΓΙΑ ΑΘΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η «ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.» *ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2021 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Φεβ 2021 13:06

Σε έξωση από το FC ARENA -και επιστροφή στο γήπεδό του στη Φιλιππούπολη την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας - εξαναγκάζεται ο ιστορικός Απόλλων Λάρισας, λόγω οικονομικών διαφορών του μεγαλομετόχου του Παν. Μαντζανά με τον ιδιοκτήτη του FC ARENA Κ.

Πηλαδάκη. «...Τα τηλεοπτικά έχουν υπογραφεί αλλά η ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εκχώρηση των τηλεοπτικών δεν έγινε ποτέ. Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη συμφωνία, αναμένοντας την καταβολή των εκκρεμοτήτων από την έως τώρα χρήση», αναφέρει μάλιστα σχετική δήλωση του τελευταίου. Κι αυτή η απρόσμενη - ίσως για πολλούς αγνούς φιλάθλους της ομάδας -εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην άσχημη βαθμολογική θέση της, στις μέτριες γενικά εμφανίσεις της και την αλλαγή προπονητή, επιβαρύνοντας το ήδη βαρύ κλίμα. Αναλυτικά:
Εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας και αφορούν την έδρα που χρησιμοποιούσε για τα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Super League 2, το AEL FC ARENA.
Οι «κυανόλευκοι» από την αρχή της περιόδου όπου και μετακόμισαν, δεν κατάφεραν όμως να την κάνουν δεύτερο σπίτι τους και γνώρισαν ήττες, από τον Διαγόρα Ρόδου και την Παναχαϊκή.
Μετά από αυτό το ματς οι παρενέργειες ήταν άμεσες, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο και ανέλαβε στη θέση του ο Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Χθες όμως η «Γήπεδο Α.Ε» με ανακοινωσή της ανέφερε πως «πρόθεσή μας ήταν μέσω της χρήσης του Γηπέδου να ξεκινήσει μια σωστή και με υγεία συνεργασία, από την πλευρά μας τηρήσαμε στο ακέραιο τη συμφωνία και περιμέναμε όπως αποδείχθηκε μάταια να την τηρήσει και ο Παν. Μαντζανάς.
Με εμπιστοσύνη και κατανόηση στις προφορικές διαβεβαιώσεις ότι με την υπογραφή των τηλεοπτικών θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, παρείχαμε κάθε διευκόλυνση σε αγώνες αλλά και σε προπονήσεις, δηλαδή ό,τι ακριβώς κάναμε και με την ΑΕΛ για τη δίκαιη και ορθή χρήση του γηπέδου. Τα τηλεοπτικά έχουν υπογραφεί αλλά η ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εκχώρηση των τηλεοπτικών δεν έγινε ποτέ. Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη συμφωνία, αναμένοντας την καταβολή των εκκρεμοτήτων από την έως τώρα χρήση».
Η διοίκηση του Απόλλωνα δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά και ανακοίνωσε απλά πως το γήπεδο που θα γίνει το ματς της 8ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας θα είναι η Φιλιππούπολη και όχι το AEL FC ARENA.
Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γνωστοποιεί στους Λαρισαίους φιλάθλους ότι το προσεχές παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2, με τη Δόξα Δράμας (14/02, 14.45) θα διεξαχθεί στη φυσική μας έδρα, στο γήπεδο Φιλιππούπολης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass