Μάχη μέχρι το τέλος για την ΑΕΛ

*ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ *ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΜΕΤΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2021 21:15

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και εφόσον στην ΑΕΛ ο δρόμος προς τη σωτηρία είναι ακόμη ανοικτός, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο δίνοντας σκληρή μάχη σε όλα τα μέτωπα, για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει, προκειμένου να παραμείνει στη

Super League 1.

Κάθε παιχνίδι θα είναι πλέον κρίσιμο από δω και πέρα, όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά τίποτα δε θεωρείται πως είναι και ακατόρθωτο.
Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να καταλάβουν οι παίκτες πως με τη δύναμη τη ψυχής, θα μπορέσουν να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεράσουν τους κινδύνους και θα φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής σε διάφορα σχήματα και οι παίκτες εκτελούσαν με διάθεση τις ασκήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Απέναντι στην ΑΕΚ, ο κόσμος της ομάδας θέλει να δει μια ΑΕΛ από τα παλιά και να του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντουρμισάι, Μιχαήλ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν ο Γρηγορόπουλος και ο Μουκάντζο.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα στα Δένδρα, ενώ το πρωί οι παίκτες θα υποβληθούν σε τεστ για την Covid-19.
*Χθες εκδόθηκε το δελτίο του Γερμανού Μάνουελ Στίφλερ και ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επέλεξε δε να φορά το νούμερο 7 στη φανέλα του.
Η ΑΕΚ
Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στα Σπάτα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (14/02, 17:15) με την ΑΕΛ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Στράτος Σβάρνας, Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος επέστρεψε και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γεβγέν Σάκχοφ τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας χαφ θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, καθώς υπέστη κάταγμα στον ώμο, ενώ ο Ουκρανός για περίπου έναν μήνα. Έτσι η ΑΕΚ πρέπει να δώσει τα επόμενα παιχνίδι χωρίς τους δύο χαφ. Μάλιστα το πρόβλημα γίνεται ακόμα εντονότερο διότι ο Νέναντι Κρίστιτσις είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Έχοντας τρεις σίγουρες απουσίες στα χαφ για το Κυριακάτικο ματς, ο Χιμένεθ έχει στη διάθεσή του τέσσερις χαφ. Συγκεκριμένα τους Αντρέ Σιμόες, Νταμιάν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο και Σαμπανάτζοβιτς. Με τον νεαρό Βόσνιο μάλιστα να μην έχει παίξει καθόλου φέτος. Η σημερινή προπόνηση για την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00, στα Σπάτα.
ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Ουσιαστικά τρεις ομάδες θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που μετά και τα παιχνίδια play out, οδηγούν η μία σε μπαράζ και η 14η θέση απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2
Όπως όλα δείχνουν ο Παναιτωλικός, η Λαμία και η ΑΕΛ είναι το γκρουπ τριών ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και της 13ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ με τον 2ο της Super League 2. Αγώνες υπάρχουν ακόμη αρκετοί, καθώς στους παρακάτω θα πρέπει να προσθέσουμε και τους επτά για τα play out. Ουσιαστικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα play out θα συμμετάσχουν: Ατρόμητος, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία και ΑΕΛ. Εκεί οι ομάδες θα δώσουν 7 ματς και θα παίξουν όλοι με όλους από μία φορά, ενώ όσες τερματίσουν στην κανονική διάρκεια στην 7η, 8η, 9η και 10η θέση θα δώσουν 4 εντός και 3 εκτός, ενώ η 11η, η 12η, η 13η και 14η το αντίστροφο (3 εντός/4 εκτός).
Σημειώνεται πως υπάρχει και η εκκρεμότητα στο παιχνίδι Λαμία-ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε ποτέ, ματαιώθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.
*Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων στην κανονική διάρκεια (σ.σ. με * τα εκτός έδρας):
*Παναιτωλικός (13 βαθμοί/21 ματς)
Άρης*, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ*, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης*
*Λαμία (11 βαθμοί/18 ματς)
Αστέρας Τρίπολης*, Απόλλων Σμύρνης*, ΠΑΟΚ*, ΑΕΛ*, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός*, Ατρόμητος,
*ΑΕΛ (9 βαθμοί/19 ματς)
ΑΕΚ, Ατρόμητος*, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ*, Ολυμπιακός, Λαμία*

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass