Ο Γκορτσίλας διαιτητής στο παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΕΚ

*ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΣΕΖΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΕΪΝΤΕΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» *ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΘ. ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2021 20:20

Ο 36χρονος ρέφερι, Στάθης Γκορτσίλας, που είναι υπάλληλος στον Δήμο Βέροιας, κατάγεται από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και ανήκει στην Ένωση Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, που θα γίνει μεθαύριο

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:15 στο στάδιο Αλκαζάρ, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2020-2021 στην εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης (16/01/2021) για τη Super League 1, τη σεζόν 2019-2020, σε τρεις νίκες της, στην εντός έδρας νίκη 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης (01/03/2020), στην εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Πανιωνίου (22/12/2019) για τη Superleague 1, στην εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Καλαμάτας (04/12/2019) για το Κύπελλο Ελλάδας και τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης (25/08/2018) για τη Super League. Συνεργάτες του θα είναι ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και ο Θεόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας, στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και βοηθός του AVAR ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας). Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.
*Κατά τα άλλα, τον έμπειρο Σκωτσέζο διαιτητή Ρόμπερτ Μέιντεν όρισε να διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στη Λεωφόρο, η ΚΕΔ. Η «μητέρα των μαχών» έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 μεθαύριο Κυριακή (14/2), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. O 42χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2010. Ο Ρόμπερτ Μέιντεν είχε διευθύνει επίσης τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπασάκσεχιρ πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ομόνοια φέτος. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Γκριμ Στιούαρτ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος «referee» Μπρούνο Εστέβες, με βοηθό τον Νικολακάκη (Λασιθίου), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Λευτέρης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).
Αναλυτικά οι ορισμοί της 22ης αγωνιστικής της Super League:
ΑΥΡΙΟ
(Σάββατο 13/2)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία, Καραντώνης (Ημαθίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Περράκης (Αθηνών), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), παρ. Δάλλας Κωνσταντίνος - Αίας (ΕΠΣ Ηπείρου)
19:30 Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος, Σκουλάς (Θεσσαλίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Τζήλος (Λάρισας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), παρ. Κουκουλάκης Μιχαήλ (ΕΠΣ Ηρακλείου)
ΜΕΘΑΥΡΙΟ
(Κυριακή 14/2)
15:00 Άρης-Παναιτωλικός, Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Τζιουβάρας (Κοζάνης), Καμπερίδης (Καβάλας), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Κοκότου Αντωνία (ΕΠΣ Αργολίδας)
17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ, Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Αϊνάλης (Μακεδονίας), 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), παρ. Σπυρόπουλος Ιωάννης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
17:15 ΟΦΗ-Βόλος, Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττική), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας), παρ. Γιανναδάκης Εμμανουήλ (ΕΠΣ Λασιθίου)
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Μέιντεν (Σκωτία), Ρουμ (Σκωτία), Στιούαρτ (Σκωτία), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR: Εστέβες (Πορτογαλία), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου), παρ. Τεροβίτσας Βασίλειος (ΕΠΣ Αιτ/νίας)
(Δευτέρα 15/2)
19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ, Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), 4ος: Μαλουτάς (Ημαθίας), VAR: Εστέβες (Πορτογαλίας), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ. Σταθόπουλος Γεώργιος (ΕΠΣ Αχαΐας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass