Αρχίζουν οι μάχες για το Κύπελλο Ελλάδας

*ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2021 20:19

Αρχίζει σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, από τη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών, στις 20:00, στον πρώτο χρονικά αγώνα. Οι υπόλοιποι δύο προημιτελικοί (αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων

κορονοϊού η αναμέτρηση Παναθηναικού-Περιστερίου) θα διεξαχθούν αύριο.
Oι φιναλίστ του θεσμού πέρυσι, Αχαιοί, θα έχουν ένα νέο πρόσωπο στις τάξεις τους, τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ, Κουίνσι Φορντ, ο οποίος αν και ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (8/2), συμμετείχε εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Μάκη Γιατρά. Tόσο ο Κολοσσός, όσο και ο Προμηθέας συνδύασαν με νίκες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το περασμένο Σάββατο (6/2) για τη 14η αγωνιστική της Basket League, αφού οι Ροδίτες επικράτησαν εντός έδρας (84-61) του Ηρακλή, ενώ οι Πατρινοί νίκησαν με 81-63 τη Λάρισα στο «Δημήτρης Τόφαλος».
Η κλήρωση για την ημιτελική φάση έχει ήδη διεξαχθεί. Ο νικητής του προημιτελικού Παναθηναϊκός-Περιστέρι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή της αναμέτρησης Λαύριο–ΑΕΚ. Ο νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλής–ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Κολοσσός Ρόδου–Προμηθέας Πατρών.
Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου, στο ΟΑΚΑ, αλλά λόγω της αναβολής του αγώνα ΠΑΟ-Περιστέρι είναι αμφίβολη η διεξαγωγή του.
Το πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
20:00 Κολοσσός Ρ.-Προμηθέας Π.     Αναστόπουλος Π.-Παπαπέτρου-Ψαριανός (Ξάνθος)
ΑΥΡΙΟ
17:00 Λαύριο-ΑΕΚ:      Πουρσανίδης Γ.-Σώμος-Ανδρικόπουλος (Βιδάλης)
17:00 Ηρακλής-ΠΑΟΚ:     Σχινάς-Συμεωνίδης-Μαγκλογιάννης (Παραλυκίδης)
20:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι     Κορομηλάς-Μάνος-Καλδίρης (Ορφανός)
ΑΝΑΒΟΛΗ
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των τριών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, η ΕΟΚ επισημοποίησε την αναβολή του αγώνα με το Περιστέρι, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως ενημέρωσε πάντως η Ομοσπονδία, οι άλλοι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά κι ένας ημιτελικός -αυτός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του Παναθηναϊκός - Περιστέρι.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται, λόγω θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι τρεις προημιτελικοί, καθώς και ο ένας ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass