Ιωνικός-Απόλλων: Μαχαίρας

*Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2021 21:10

Ο Ευστράτιος Μαχαίρας από τον σύνδεσμο Αθηνών, θα είναι ο διαιτητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ιωνικό, αύριο για την 7η αγωνιστική της Super League 2. Η Λαρισαία Ανδρομάχη Τσιοφλίκη θα διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Λεβαδειακού με τον

Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ το σημαντικό ματς ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Εργοτέλη θα σφυρίξει ο Στέφανος-Βάιος Καλατζής.
Αναλυτικά, οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ τη Δευτέρα (8/2) για τη SL2 είναι οι ακόλουθοι:
ΑΥΡΙΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 15.00 (όλα τα ματς)
Τρίκαλα - Εργοτέλης: Καλατζής (Θεσσαλίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Φράγκος (Μακεδονίας). 4ος: Μέγας (Πιερίας), παρ.: Λέφας (Πιερίας).
Διαγόρας - Χανιά: Λάμπρου (Εύβοιας), Νιδριώτης (Αθήνας), Παγούρας (Βοιωτίας), 4ος: Κακουλίδης (Θράκης), παρ.: Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου).
Α.Ε. Καραϊσκάκης - Ξάνθη: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Μπαλιάκας (Κοζάνης), Τυριακίδης (Μακεδονίας), 4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ.: Κουλιάς (Κέρκυρας).
Ιωνικός - Απόλλων Λάρισας: Μαχαίρας (Αθήνας), Τσολακίδης (Αθήνας), Σταύρογλου (Αθήνας), 4ος: Βλάχος (Αν. Αττικής), παρ.: Παπουτσέλης (Λέσβου).
Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή: Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Σάββας (Σερρών), Δέλλιος (Πέλλας). 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), παρ.: Σταμούλης (Μακεδονίας).
Λεβαδειακός – Ο.Φ. Ιεράπετρας: Τσιοφλίκη (Λάρισας), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Βογιατζής (Καρδίτσας), 4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), παρ.: Μάνθος (Αχαΐας)

Χαρά αλλά και άγχος για την Τσιοφλίκη

tsiofliki.jpg
Ο πρώτος ορισμός της Λαρισαίας Ανδρομάχης Τσιοφλίκη μετά από δύο χρόνια στη Super League 2 τη γέμισε χαρά και χθες στο φιλικό της περιβάλλον έλεγε ότι είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που επιστρέφει ως πρώτος διαιτητής στην κατηγορία, αλλά υπάρχει άγχος λόγω της περιπέτειας του κορονοϊού. Στόχος έλεγε είναι να κάνει το καλύτερο και να δικαιώσει όλους όσοι πιστεύουν σ’ αυτήν και να φανεί αντάξια της κατηγορίας βάζοντας πλώρη για πιο ψηλά.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass