Νέος προπονητής στην Κραϊόβα ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2021 20:06

Νέος τεχνικός στη ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης που την περίοδο 2008-09 με τη λαρισινή ομάδα κατέλαβε την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.


Ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Πανιώνιου, Εργοτέλη, Πλατανιά, παρουσιάστηκε επίσημα χθες το μεσημέρι από τον ρουμανικό σύλλογο, τονίζοντας αρχικά πως δεν σκοπεύει να κάνει μεγάλες αλλαγές.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Έλληνας τεχνικός έκανε τις δηλώσεις του, στα ελληνικά. Αναλυτικά: «Κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες, είτε μιλάμε για άμυνα, είτε για επίθεση, αλλά πιστεύω θα είναι λάθος να αλλάξουμε τα πάντα ειδικά με το βαρύ πρόγραμμα που μας περιμένει. Ασφαλώς θα προσπαθήσω να περάσω στους παίκτες κάποια στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα, αλλά στο ξεκίνημα δεν θα κάνω μεγάλες αλλαγές.
Θα χρειαστεί χρόνος για να πάρουμε κάποια διορθωτικά μέτρα. Δεν θέλω να φανεί πως κάνω κριτική σε προπονητές, απλά εφαρμόζω τις ιδέες μου. Δεν θα αλλάξω ριζικά το σύστημα της ομάδας, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Είναι έμπειροι παίκτες στην ομάδα που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.
Θεωρώ τον εαυτό μου ισορροπημένο προπονητή. Είναι αλήθεια πως όταν καθοδηγείς μία ομάδα που ονειρεύεται το πρωτάθλημα θα πρέπει να είσαι επικεντρωμένος στην επιθετική πλευρά. Βλέποντας τα προηγούμενα ματς θα πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Η αλήθεια είναι πως συγκέντρωσα πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιτατέα πριν από λίγα χρόνια στην Ευρώπη.
Πέρα από το εκπληκτικό γήπεδο, ήξερα ότι υπάρχει διοικητική σταθερότητα στον σύλλογο. Είναι μία ομάδα που θέλει να παίξει όσο καλύτερα γίνεται, να παλέψει για τον τίτλο και ξέρω πως διαθέτει πολύ παθιασμένους οπαδούς. Είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για μένα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass