Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2021 20:05

Οι πιθανότεροι διάδοχοι του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο ισπανικός Τύπος, θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, το προσεχές καλοκαίρι. Εάν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στους επόμενους τέσσερις μήνες, ο «Ζιζού» θα αποτελέσει παρελθόν για τους Μαδριλένους, με τα ονόματα των υποψηφίων διαδόχων του, να «βλέπουν το φως της δημοσιότητας».


Σύμφωνα μάλιστα, με το «Cadena SER», επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ζιντάν, θεωρείται ο Ραούλ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φιλάθλους της ομάδας, ενώ ως δεύτερη επιλογή, φαίνεται να προκρίνεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η εμπειρία του οποίου, εκτιμάται πως θα καταφέρει να «ελέγξει» τα κατά γενική ομολογία... δύσκολα αποδυτήρια της ισπανικής ομάδας.

 

Η Ομοσπονδία του Ισραήλ αρνήθηκε να διευκολύνει τον Οντεν Κάτας

Η σχέση του Οντεντ Κάτας και της Ομοσπονδίας του Ισραήλ δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές της και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε να μεταβεί στην Πολωνία, για τα προκριματικά του Eurobasket 2022, στις 18 Φεβρουαρίου και όχι στις 17 που θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα του Ισραήλ.
Αυτό γιατί στις 17 του Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.
Η Ομοσπονδία του Ισραήλ όμως δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, ενώ όπως ανέφερε άνθρωπος της Ομοσπονδίας:
«Στην τελευταία συνάντησή μας ο κόουτς Κάτας μάς ζήτησε να έρθει μία μέρα μετά την ομάδα, αλλά αρνηθήκαμε. Όλοι πρέπει να είναι εκεί από την πρώτη μέρα».

 

Η Γιουβέντους θέλει να ανανεώσει με τον Ρονάλντο έως το 2023

H Γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο λήγει το 2022. Όπως αποκαλύπτει χθες η εφημερίδα του Τορίνο, Tuttosport, ο Ρονάλντο έχει πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για να ανανεώσει έως το 2023, όταν θα είναι 38 ετών. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, που γιορτάζει αύριο τα 36α γενέθλιά του, κάνει μια εξαιρετική χρονιά, όπως αποδεικνύεται από 22 γκολ και τις 4 ασίστ σε 23 παιχνίδια, ενώ έφτασε συνολικά τα 763 γκολ στην καριέρα του και είναι κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών (σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass