Ο Διαμαντόπουλος στο ΑΕΛ-Βόλος

ΚΑΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2021 20:10

Ο 38χρονος ρέφερι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που σπούδασε βιοχημικός στη Λάρισα, αλλά εργάζεται ως πυροσβέστης και είναι από την Ένωση Αρκαδίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Βόλο, που θα γίνει αύριο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, στις 15:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2019-2020, στην εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 με τον Βόλο (23/02/2020) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ (19/01/2020) στο ΟΑΚΑ, τη σεζόν 2018-2019 στην εντός έδρας ήττα με 1-0 στο AEL FC ARENA από τον Ατρόμητο (03/02/2019), για τη Superleague, στην εντός έδρας νίκη με 4-1 στο AEL FC ARENA επί του Ηροδότου (30/10/2018) για το Κύπελλο Ελλάδας, τη σεζόν 2017-2018 στην εντός έδρας ήττα με 3-0 στο AEL FC ARENA, για το πρωτάθλημα της Superleague από τον Ολυμπιακό (07/01/2018) και την εκτός έδρας ήττα πάλι με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ (12/02/2018). Επιπλέον είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (06/11/2016).
Συνεργάτες του θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και ο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος διαιτητής ο Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Νικόλαος Αγαδάκος της ΕΠΣ Πειραιά. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και βοηθός διαιτητή VAR ο AVAR, Ανδρέας Φωτόπουλος από την Ένωση Αθηνών.
Κατά τα άλλα, αποκλειστικά με Έλληνες διαιτητές θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου οι αναμετρήσεις της 20ής αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά οι ορισμοί:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1
15:00 ΑΕΛ-Βόλος, Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ. Νικόλαος Αγαδάκος (Πειραιά)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Άρης, Φωτιάς (Πέλλας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Μπαλτάς (Αχαϊας), παρ. Δημήτριος Καλύβας (Βοιωτίας)
19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία, Αθ. Τζήλος (Λάρισας), Πάτρας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νίας)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1
15:00 ΟΦΗ-ΑΕΚ, Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Περράκης (Αθηνών), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)
17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, Ευαγγέλου (Αθηνών), Σαμοϊλης (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), παρ. Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος, Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Νικολακάκης (Λασιθίου), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Μεϊντάνας (Αχαϊας), παρ. Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων)
19:30 Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Γκορτσιλάς (Μακεδονίας), AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), παρ. Εμμανουήλ Ταπατζάς (Θρακών).

 

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ
Επιστολή προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ έστειλε χθες  η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω του ιδιοκτήτη και προέδρου της Αλέξη Κούγια, ζητώντας να μην οριστούν ξανά οι διαιτητές Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδόνίας) στους αγώνες της θεσσαλικής ομάδας, αλλά και σε αυτούς της Λαμίας και του Παναιτωλικού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στη Super League.
Μεταξή άλλων, στην επιστολή της αναφέρει:
«Κύριε Κλάτενμπεργκ,
Όπως έχετε διαπιστώσει η ομάδα μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ, εναλλάσσεται στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μαζί με τις ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ Παναιτωλικός. Όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία και σύμφωνα με τις τρεις αυτές ομάδες, είναι βέβαιο ότι και οι τρεις θα είναι στα play out.
Εκείνο το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε με την παρούσα επιστολή μας, είναι ότι σε 22 παιχνίδια των τριών αυτών ομάδων έχουν διαιτητεύσει (διαιτητής–VAR) μόνο δύο διαιτητές και συγκεκριμένα οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.
Σας παρακαλούμε-ζητούμε όπως από τώρα και στο εξής να μην ορισθούν ξανά μέχρι το τέλος των play out τόσο στους αγώνες μας, όσο και στους αγώνες των Παναιτωλικού και Λαμίας οι διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τόσο σαν διαιτητές αγώνων, όσο και σαν διαιτητές στο VAR».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass