Και επίσημα ο Μουκαντζό στην ΑΕΛ

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ *ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2021 21:05

Την απόκτηση του Καμερουνέζου διεθνή επιθετικού Μπέντζαμιν Μουκαντζό -όπως είχε γράψει η «Ε»-, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 έτος και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «βυσσινί» στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 1.
Ο 32χρονος Μουκαντζό είναι 57 φορές διεθνής κι έχει πλούσια θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη League 1, ενώ η κινεζική Γιανγκσού Σάνινγκ είχε πληρώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λοριάν.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τον επόμενο ενάμιση χρόνο του διεθνούς (57 συμμετοχές – 8 γκολ) με την Εθνική Καμερούν και πρώην ποδοσφαιριστή των ομάδων (όλες League 1 Γαλλίας) FC Rennais, AS Monaco, AS Nansy, Reims, FC Lorient, RC Lens, Benjamin Moukandjo Bile.
Ο νέος ποδοσφαιριστής μας έχει κερδίσει με την Εθνική Καμερούν το Κύπελλο Αφρικής ήταν και αρχηγός της και τον Ιούλιο του 2017 μεταγράφηκε από τη Γαλλική Lorient στην κινέζικη Jiangsu Suning του Fabio Capello αντί του ποσού των 5.500.000 ευρώ.
Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας κ. Μπασδέκης και οι συνεργάτες του δεν βρήκαν το παραμικρό πρόβλημα. Από σήμερα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας μας.
Είναι 32 ετών και αγωνίζεται κυρίως σαν σέντερ φορ και σαν περιφερειακός κυνηγός. Στο γαλλικό πρωτάθλημα League 1, έχει αγωνιστεί σε 165 αγώνες και έχει πετύχει 47 γκολ».
*Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του κ. Φέστα, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11 το πρωί στο στάδιο Αλκαζάρ και το τεχνικό επιτελείο θα έχει τη δυνατότητα να δει ποιοι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τον πολύ κρίσιμο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Βόλο (15:00).
Σημειώνεται πως σήμερα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν και τα τεστ για τον Covid-19.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass