Θέλει πάρα πολύ τη νίκη…

*ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME TON ΔΙΑΓΟΡΑ (14:45-ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2021 21:10

Μονόδρομο αποτελεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου η νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος καλείται να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο AEL FC ARENA (14:45-ΕΡΤ3) και να φτάσει στην επιτυχία.


Οι «κυανόλευκοι», ενώ ξεκίνησαν με μια ισοπαλία που πήραν στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την Ξάνθη (1-1), στη συνέχεια η ήττα από τον Α.Ο. Τρικάλων με 1-0 έφερε την ομάδα στην 9η θέση και σήμερα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό για να σταματήσουν και κάποιες …μουρμούρες.
Ο Απόλλων έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που μπορούν να σηκώσουν το βάρος και να έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Κατά τα άλλα, με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα και δόθηκαν οι τελευταίες χρήσιμες οδηγίες από τον τεχνικό Γιάννη Μάγγο.
Ακολούθως, ο Καρδιτσιώτης προπονητής έβγαλε την αποστολή επιλέγοντας τους εξής ποδοσφαιριστές:
Tallison, Σκούπρα, Καρρίκι, Γκόλια, Μόρα, Χατζή, Τζοβάρα, Μπαστιάνο, Μπάλλα, Χατζητερζόγλου, Τασιούλη, Μπρέμπο, Γκουντρουμπή, Λίταινα, Αθανασιάδη, Μπαλογιάννη, Μπάμπη, Μπούση, Λουκά, Νύκταρη, Παυλή, Παναγιώτου.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γλύκος, Καμπέρης και οι Σούλτσε, Καλούσης, Αστράς, Γεωργακόπουλος, Σούλτσε, Αστράς, Ενγκοο, Ζαχόπουλος.

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει στο σημερινό παιχνίδι ο Διαγόρας, που έχει μια αξιόλογη ομάδα, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, θεωρείται ικανή να κάνει τη ζημιά. Προπονητής στην ομάδα του Σμαραγδένιου νησιού είναι ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, Σάκης Θεοδοσιάδης, που είχε τεράστια προσφορά στην αναγέννηση του λαρισινού σωματείου, ο γυμναστής Κυριάκος Γιάγκος που ήταν δύο χρόνια στους «κυανόλευκους» και προπονητής τερματοφυλάκων ο Ελασσονίτης Παναγιώτης Νάσης, ο οποίος ξεκίνησε από τον ΠΟΕ, έκανε λαμπρή καριέρα στον Πιερικό, ενώ ήταν και στην ΑΕΛ. Επίσης, δύο νυν ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, ο γκολκίπερ Μαντζάρης και ο Μπαστακός αγωνίστηκαν στον Απόλλωνα, ο Κοντοχρήστος έπαιξε στην ΑΕΛ, ενώ δύο παίκτες που είναι εκτός αποστολής ο Καρατάσιος με τον Κωστούλα, έχουν αγωνιστεί στον Απόλλωνα. Την αποστολή που από χθες βρίσκεται στη Λάρισα, απαρτίζουν οι: Αυγενικού, Αθανασίου, Γεωργίου, Αλάεθ, Δημήτρουλας, Κοντοχρήστος, Ντοριβάλ, Λινάρδος, Μαντζάρης, Μασούρας, Μανωλάκης, Μπαστακός, Νάτσης, Ρουγκάλας, Σεληνιωτάκης, Σανδραβέλης, Τσέλιος, Τσιαντούλα, Θεοδωράκης και Χόντζα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Ο Φώτης Πολυχρόνης που ήταν 4ος διαιτητής στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Ξάνθη, θα είναι ο «άρχοντας» της σημερινής αναμέτρησης. Συνεργάτες θα έχει τους κ. Αβρούζο, Μηνούδη (Πιερίας), 4ος ορίστηκε ο κ. Μέγας (Πιερίας) και παρατηρητής ο κ. Κρίκης (Τρικάλων).

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καμία ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το 2x2 στο ξεκίνημα της Super League 2, απόδειξη του πόσο «σφιχτό» θα είναι το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 23-24/1, πιθανότατα να δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική κάθε συλλόγου. Η αυλαία ανοίγει σήμερα στο AEL FC Arena (14:45) με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Διαγόρα Ρόδου να αναζητούν την πρώτη τους νίκη – οι Ρόδιοι έχουν δύο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες. Αύριο στο άλλο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νεάπολη (14:45), ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να συνέλθει από το σοκ της ήττας στην Ξάνθη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, υποδεχόμενος τον αήττητο ΑΟΤ. Επικίνδυνη έξοδος για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσει, τον Εργοτέλη ενώ η άλλη ομάδα του νησιού, ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, ταξιδεύει στην Πάτρα για το ματς με τη φιλόδοξη Παναχαϊκή, με τις δύο ομάδες ωστόσο να βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή – δύο αγώνες, ισάριθμες ισοπαλίες. Στην Άρτα, τέλος, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Χανιά φιλοδοξούν να πάρουν το πρώτο φετινό τους «τρίποντο».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
14:45 AEL FC Arena, Απόλλων Λ. – Διαγόρας (ΕΡΤ3)
ΑΥΡΙΟ
14:00 Καραϊσκάκης Άρτας – Χανιά
14:00 Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας
14:45 Ιωνικός – Τρίκαλα (ΕΡΤ3)
14:45 Εργοτέλης – Λεβαδειακός
Ξάνθη – Δόξα Δράμας αναβολή

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Λεβαδειακός     3-1     4
2. Τρίκαλα     2-1     4
3. Ξάνθη     2-1     4
4. Ιωνικός     1-1     3
5. Ο.Φ. Ιεράπετρας     3-3     2
6. Διαγόρας Ρόδου     2-2     2
7. Παναχαϊκή     2-2     2
8. **Χανιά     1-1     1
9. Απόλλων Λάρισας     1-2     1
10. Α.Ε. Καραϊσκάκης     2-4     1
11. **Εργοτέλης     0-1     0
12. *Δόξα Δράμας     0-0     0
*Η Δόξα Δράμας δεν έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα.
**Χανιά και Εργοτέλης έχουν από ένα παιχνίδι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΗΜΕΡΑΣ
Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της SL2 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/1).
Όλα τα παιχνίδια θα έχουν κάλυψη, καθώς στο παιχνίδι των μεταδόσεων μπήκε πλέον και το ERTFLIX.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
15:00 ERT SPORTS/ERTflix
Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας
15:00 ERT SPORTS/ERTflix
Χανιά – Εργοτέλης
15:00 ERT SPORTS/ERTflix
ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας
15:00 ERT SPORTS/ERTflix
Διαγόρας – Ιωνικός
15:00 ERT SPORTS/ERTflix
Τρίκαλα – Δόξα Δράμας
15:30 ΕΡΤ 3
Λεβαδειακός – Ξάνθη

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass