Αλλαγή δεδομένων στην ΑΕΛ

*Παραμένει ο Τάτσης, φεύγουν τέσσερις παίκτες, ανακοινώθηκαν Ακούνια, Χουσίνιο και σε δέκα μέρες θα γίνουν τρία παιχνίδια

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2021 21:01
Παραμένει ο Τάτσης (δεξιά),  αλλά όχι ο Φιλίπ (αριστερά)  που δεν ακολούθησε τις εντολές του. Παραμένει ο Τάτσης (δεξιά), αλλά όχι ο Φιλίπ (αριστερά) που δεν ακολούθησε τις εντολές του.

ΑΕΛ σε νευρική κρίση μετά την προχθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 (με γκολ του Λαρισαίου Τσιλούλη στο 73’) και προσπάθεια ηρεμίας. Χθες το βράδυ ήταν δεδομένη η λύση συνεργασίας με τον τεχνικό Γιάννη Τάτση, αφού οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε συναινετικό διαζύγιο. Δημοσιεύματα που δε διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ ήθελαν να συζητάει με δύο πρώην τεχνικούς της ΑΕΛ, τον Ιταλό Φέστα και τον Σέρβο Ντόστανιτς.


Χθες τα ξημερώματα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αναχώρησε από την Αθήνα για τη Λάρισα, όπου το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο πήραν μέρος οι: Ντελόπουλος, Πουλαράκης, Παπαγωργίου, Τάκας, Λαμπρογεώργος και συμμετείχαν τα στελέχη της ομάδας Χριστακόπουλος και Κοταρέλας.
Μετά από διεξοδική συζήτηση ο Κουγιας πήγε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, μίλησε στους παίκτες, ανακοίνωσε την παραμονή του Τάτση και τη λύση της συνεργασίας με Πλατέλλα, Φιλίπ, Τρούγιτς και Γιουνές. Επίσης είπε στους παίκτες ότι θα παλέψουν για την παραμονή και πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη σωτηρία. Είπε χαρακτηριστικά ότι η φανέλα της ΑΕΛ είναι βαριά και πρέπει να την τιμούν όλοι.
Μετά από ένα δεκάλεπτο αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Λίγο αργότερα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική της εικόνα απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτησή του. Την παραίτησή του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στη θέση τού προπονητή της ομάδας. Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του. Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic. Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαιά τους».

ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ
Σύμφωνα με πληροφορίες, Τρούγιτς και Γιουνές φεύγουν γιατί δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους μέχρι τώρα και δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Ο Φιλίπ, σύμφωνα με πληροφορίες, φεύγει γιατί θεωρούν ότι δεν ακολούθησε τις εντολές που είχε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δηλαδή να μαρκάρει τον Τσιλούλη (ο Ρουμάνος έφευγε διαρκώς στην επίθεση ) και να μην εκτελεί τα στημένα της ομάδας. Όσον αφορά τον Πλατέλλα του καταλογίζουν ότι μιλούσε σε άλλες ομάδες και υποδείχθηκε να πάει στον Ιωνικό να συνεχίσει την καριέρα του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΣΙΝΙΟ
Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ η απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή Ματίας Ακούνια και του Βολιβιανού Χουσίνιο για 1,5 χρόνο. Και οι δύο θα αρχίσουν άμεσα τις προπονήσεις.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ
Η ΑΕΛ πάντως από δω και πέρα δεν έχει περιθώρια για εσωστρέφεια αφού ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο μεθαύριο Τετάρτη στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας και κατόπιν δύο Πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη (Σάββατο 23/01) και Άρη στη Θεσσαλονίκη (Τρίτη 26/01).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass