Αρχή με Ξάνθη για τον Απόλλωνα

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA (14:45-EΡT3) ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2021 13:18

Αποφασισμένος να δώσει μία σκληρή μάχη και να ξεκινήσει «με το δεξί» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 14:45 (ΕΡΤ3) στο AEL FC ARENA, την ομάδα της Ξάνθης.


Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να υποβιβάστηκαν από τη Super League 1, όμως έχουν έμπειρους παίκτες στο ρόστερ τους και στόχος τους είναι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.
Οι παίκτες του Απόλλωνα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δείχνοντας επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα.
Προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Γιάννης Μάγγος, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Στην αποστολή, η οποία συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γλύκος, Αστράς, Τάλισσον, Σκούπρας, Καρίκκι, Μπούσης, Μόρας, Οκάν Χατζητερζόγλου, Γκόλιας, Χατζής, Μπάλας, Μπάμπης, Λίταινας, Νύχταρης, Μπαλογιάννης, Μπρέμπος, Τασιούλης, Τζοβάρας, Μπαστιάνος, Κλάους Αθανασιάδης, Γκουντρουμπής.
Εκτός έμειναν οι Καμπέρης (τραυματίας), Γεωργακόπουλος, Λουκάς, Καλούσης, Σούλτσε, Παναγιώτου, Παυλής, Ενγκοο, Ζαχόπουλος.

 

Η ΞΑΝΘΗ
Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη ενόψει του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Τόνι Πόποβιτς μετά το πέρας των ασκήσεων ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας την οποία απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βέλιτς, Μπέντο, Στάθης, Έλλιοτ, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνας, Τεσίγια, Τάτος, Σουλεϊμάν, Θυμιάνης, Σιατραβάνης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση στο AEL FC ARENA, θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Παναγιώτη-Δημήτρη Σακκά (Θεσσαλίας), Αργύριο Ντάβελα (Μακεδονίας), 4ος θα είναι ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας).

 

ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ-ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Ο Λεβαδειακός μπήκε «με το δεξί» στη Super League 2 επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας του Καραϊσκάκη Άρτας. Ισόπαλες με σκορ 1-1 έληξαν οι αναμετρήσεις Παναχαϊκή - Τρίκαλα και ΟΦΙ - Διαγόρας.
*Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα, καθώς στην πρεμιέρα της Super League 2 οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Γιούσης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Αραβίδη, ο οποίος τροφοδότησε στα αριστερά τον Μπάτροβιτς και εκείνος με κεφαλιά, έκανε το 1-0.
Ωστόσο, στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους και στο 79ο λεπτό πέτυχαν την ισοφάριση. Ο Ευθυμίου από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από πάσα του Σταμάτη.
*Ο Λεβαδειακός του Σωτήρη Αντωνίου πανηγύρισε το διπλό στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Συμελίδη, ο οποίος σημάδευσε το δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 0-1, με τον Μυτίδη με σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής.
Ο Γιώργος Μύγας «κλείδωσε» τη νίκη για τον Λεβαδειακό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.
*Ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι στην Ιεράπετρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Μπαστακό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Στο 34’ ο Διαγόρας είχε ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του με τον Λινάρδο, ο οποίος ωστόσο σημάδευσε το δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε από τον ΟΦΙ στο 70’ με το Γκίνη, ο οποίος νίκησε τον Τσέλιο με σουτ έξω από την περιοχή.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΧΘΕΣ
*Καραϊσκάκης Άρτας - Λεβαδειακός 0-2
(8’ Μυτίδης, 55’ Μύγας)
*ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας Ρόδου 1-1
(70’ Γκίνι, 14’ Μπαστακός)
*Παναχαϊκή - Τρίκαλα 1-1
(17’ Μπάτροβιτς, 79’ Ευθυμίου)
*Χανιά - Δόξα Δράμας (αναβλήθηκε)

 

ΣΗΜΕΡΑ
(14:00) Εργοτέλης - Ιωνικός
(14:45) Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 1 αγώνα)
Λεβαδειακός    2-0    3
Τρίκαλα    1-1    1
Παναχαϊκή    1-1    1
Διαγόρας    1-1    1
Ιεράπετρα    1-1    1
Καραϊσκάκης    0-2    0
Απόλλων Λ.    0-0    0
Ξάνθη    0-0    0
Χανιά    0-0    0
Δόξα Δράμας    0-0    0
Εργοτέλης    0-0    0
Ιωνικός    0-0    0

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass