Ετοιμος ο Απόλλων Λάρισας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (14:45) - ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΓΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2021 21:19

Ετοιμος για να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος μεθαύριο Κυριακή και ώρα 14:45 θα υποδεχτεί στο AEL FC ARENA την Ξάνθη.


Οι «κυανόλευκοι» μετά από τεράστια υπομονή που έκαναν, όπως βέβαια και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, με ικανοποίηση βλέπουν πως το πρωτάθλημα αρχίζει με συνεχόμενους αγώνες και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση στις 2 μετά το μεσημέρι και ενώ αρχικά υπήρχε σκέψη να πατήσουν οι παίκτες το χορτάρι στο AEL FC ARENA, τελικά θα γίνει σε γήπεδο ομάδας της περιοχής, για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος στο ARENA από την κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει και τη θεσσαλική πρωτεύουσα.

 

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
Αναβάλλονται οι αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας στη Super League 2, όπως γνωστοποίησε χθες η διοργανώτρια αρχή.
Οι «μαυραετοί» έχουν προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία δεν τους χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έχουν προσκομίσει στη διοργανώτρια αρχή την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου.
Έτσι, η Super League 2 - Football League ανακοίνωσε χθες την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας «μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021».
Η ανακοίνωση της Super League 2 - Football League έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77 α παρ 3 N. 2725/1999.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4726/2020».

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι ορισμοί των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2. Αυτοί είναι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/1 - 14:45
*ΑΕ Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός: Τσέτσιλας, Γ. Μωσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών), 4ος Τάσης (Ηπείρου), παρ. Πάνου (Αιτ/νίας)
*ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας: Πατεμτζής, Μαυραντωνάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος Κουκουράκης (Χανίων), παρ. Λαμπαδαρίου (Πειραιά)
*ΠΑΕ Χανιά-Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΟΛΗ
*Παναχαϊκή-ΑΟ Τρίκαλα (ΕΡΤ3): Ζαμπαλάς, Λιόντος, Θανασιάς (Ηπείρου), 4ος Ματσούκας (Αιτ/νίας), παρ. Μπέρσης (Αρκαδίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1
Εργοτέλης-Ιωνικός (14:00): Αγγελάκης (Μακεδονίας), Αναστασιάδης (Χανίων), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος Τσουκαλάς (Αθηνών), παρ. Γιανναδάκης (Λασιθίου)
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη (14:45-ΕΡΤ3): Κουκουλάς (Λέσβου), Σακκάς (Θεσσαλίας), Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος Πολυχρόνης (Πιερίας), παρ. Ευθυμιάδης (Πιερίας)

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass