Με Κολομπίνο η ΑΕΛ στη Λεωφόρο

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ…ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ 2021 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ - ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2021 21:09

Επανεκκίνηση  θέλει να κάνει ουσιαστικά η ΑΕΛ, η οποία μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.


Οι «βυσσινί» αύριο και ώρα 19:30 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα αγωνιστούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχουν ως στόχο να πετύχουν το πρώτο…τρίποντο στο 2021, ώστε να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Αν αυτό θεωρείται εφικτό εξαρτάται από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, διότι αν η εμφάνιση είναι ανάλογη όπως στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε οι ελπίδες είναι λιγοστές για θετικό αποτέλεσμα.
Όμως αν παίξουν οι ποδοσφαιριστές όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ και το πιστέψουν, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να επιστρέψουν από την πρωτεύουσα, με βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έχει μια ομάδα που ναι μεν δεν εντυπωσιάζει, όμως έχει δυναμική και αν βρεθεί σε καλή μέρα, αξιοποιεί την ανωτεροτητά της.
Η ΑΕΛ θα έχει επιπρόσθετη βοήθεια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Ουρουγουανό μέσο Κολομπίνο Ροντρίγκες το δελτίο του οποίου εκδόθηκε, αλλά και τον Ντουρμισάι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται ο Πλατέλλας, ο οποίος δηλώθηκε στο αυριανό παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε κάρτες), ενώ και ο Γρηγορόπουλος με τον Χαλάτση, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Χθες η προπόνηση έγινε στα Δένδρα, ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης με τον συνεργάτη του Κώστα Κατσάρα έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, δοκιμάζοντας διάφορους σχηματισμούς.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στα Δένδρα και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει στις 3 μετά το μεσημέρι για την Αθήνα.

 

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΛ.
Πέραν του Μακέντα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στο συγκεκριμένο ματς, απών θα είναι και ο Ζαγαρίτης μετά την αποβολή του. Οι δυο τους έρχονται να βάλουν τα ονόματά τους δίπλα στους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Σαβιέρ και Μαουρίσιο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη NOVA, μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΛ, ανέφερε πως θέλει να χρησιμοποιήσει κι άλλον έναν απ’ τους νεαρούς επαγγελματίες της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα κάνουμε το παν για να έχουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Συνήθως λέμε ότι οι δυσκολίες σε δυναμώνουν, σε μεγαλώνουν και σε συνασπίζουν. Θα βασιστούμε και σε αυτό.
Θα ήθελα κι άλλος ένας νεαρός παίκτης να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Δεν θα κρύψω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχαμε επιλέξει τον Τζαβίδα στη θέση του δεξιού μπακ, όμως τον εμπόδισε η «βόμβα» του κορονοϊού.
 Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω έναν ανοικτό αγώνα ή ένα παιχνίδι που θα δούμε εξαιρετικά πράγματα δεδομένης της κατάστασης, όμως γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στη θέληση και την ικανότητα των παικτών μου».
* Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως ετοιμάζει εντός του 2021 μία σειρά από δράσεις, αφιερωμένες στη συμπλήρωση 50 ετών απ’ την παρουσία της ομάδας στο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971 -κόντρα στο μεγάλο Άγιαξ εκείνης της εποχής- που πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό Γουέμπλεϊ. Η πρώτη δράση για τον εορτασμό του επετειακού 2021, που θα ονομαστεί «Έτος Γουέμπλεϊ», θα είναι η παρουσία της ομάδας με τις επετειακές φανέλες του τελικού του ’71, στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη 16η αγωνιστική της Super League.

 

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Super League, καθώς το τριήμερο 9-10-11 Ιανουαρίου διεξάγεται η 16η αγωνιστική. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι, ωστόσο τα ταξίδια των Ολυμπιακού, Άρη και ΑΕΚ ελλοχεύουν κινδύνους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (NS2)
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος (NS1)
17:15 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (NS3)
17:15 Ατρόμητος – ΟΦΗ (NS2)
19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (NS1)
ΜΕΘΑΥΡΙΟ (11/1)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (NS2)
19:30 Λαμία – ΑΕΚ (NS1)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)
1. Ολυμπιακός     14     40-5     38
2. Άρης     14     22-9     32
3. ΠΑΟΚ     14     23-11     28
4. ΑΕΚ     14     24-16     27
5. Παναθηναϊκός         15-12     22
6. ΝΠΣ Βόλος         17-21     19
7. Αστέρας Τρ.         14-19     18 (3)
8. ΟΦΗ         18-23     18 (0)
9. Ατρόμητος     14     14-20     17
10. Απόλλων Σμύρνης     14     16-20     14
12. Παναιτωλικός         8-18     11
13. ΑΕΛ     14     9-24     8
14. Λαμία     12     7-26     5

 

ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑ
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε ότι, κατόπιν της κλήρωσης των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας, ο αγώνας ΑΕΚ - Ατρόμητος Αθήνας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, αλλάζει ημέρα και ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 21:30 (αντί για τη Δευτέρα 18/1).
Επίσης, από τους αγώνες που έχουν αναβληθεί λόγω εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων για την προστασία έναντι στον κορονοϊό, o αγώνας Ατρόμητος Αθήνας – ΠΑΣ Λαμία ορίζεται την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 17:15.
Οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία δε δύνανται να οριστούν την εν λόγω ημερομηνία λόγω των προγραμματισμένων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.
Τέλος, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Super League, o ορισθείς για τις 20 Ιανουαρίου εξ αναβολής αγώνας Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία, μεταφέρεται στις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:15.

 

Λύθηκε η συνεργασία με τον Παναγούλη

Μετά από 3,5 περίπου χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ, ο γυμναστής της ομάδας Χαράλαμπος Παναγούλης έκανε γνωστή χθες βράδυ την αποχώρησή του από τους «βυσσινί», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον κ. Κούγια και σε όλους όσους συνεργάστηκε, μαζί τους. Ευχήθηκε δε τα καλύτερα στην ΑΕΛ.

 

BEST GOAL:
Στην 3η θέση ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ

Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 14ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 1 και το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Πινακάς κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1), κατέλαβε τελικά την 3η θέση στην ψηφοφορία. Αναλυτικά:
1/ Μ. Αραμπούλι 28,20%, 2/ Γ. Ελ Αραμπί 23,71%, 3/ Δ. Πινακάς 22,42%, 4/ Γ. Μανθάτης 19,73%, 5/ Π. Στάικος 5,94%.

 

Διαιωνίζουν την κόντρα τους

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΕΛ

Με εκατέρωθεν ανακοινώσεις που αφορούν θέματα της ομάδας, συνεχίζουν την κόντρα τους, Ερασιτεχνική και ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά αυτούς που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και γράφουν ανακοινώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ από την πλευρά της η Ερασιτεχνική έθεσε διάφορα ερωτήματα και περιμένει  όπως αναφέρει έως και την Τρίτη 12/1/2021 να καταθέσουν από την ΠΑΕ στον αρμόδιο Εισαγγελέα στοιχεία που έχουν, διαφορετικά θα προβούν στις ενέργειες που προασπίζουν τα συμφέροντα της ομάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass