ΠΑΕ ΑΕΛ:

Θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα

*Ή ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 ΕΑΝ ΔΕN ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2021 20:35

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τις διαιτησίες στο φετινό πρωτάθλημα εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της. Μάλιστα, οι «βυσσινί» που θα ενημερώσουν και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουν λόγο για αποχώρηση απ' το πρωτάθλημα σε περίπτωση

που δεν υπάρξει βελτίωση το προσεχές διάστημα, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν με την Κ-19.
Η ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Παρακολουθήσαμε τι συνέβη στους αγώνες του Παναιτωλικού και της Λαμίας. Είδαμε πώς συγκεκριμένοι διαιτητές και χειριστές του VAR ευνόησαν ακραία τις δύο ομάδες (Παναιτωλικός και Λαμία έχουν τις λιγότερες κάρτες από όλους).
Σήμερα στη Λάρισα έρχεται διαιτητής ο Φωτιάς αυτός που με τις υποδείξεις του στο VAR, επέτρεψε στη Λαμία με ένα ανύπαρκτο και παράνομο πέναλτι να προηγηθεί.
Εμείς τα παρατηρούμε και τα αναδεικνύουμε όλα γιατί έχουμε δικαιολογημένο ενδιαφέρον και θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας, γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος για να την υπερασπιστούμε, είναι η νομιμότητα.
Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και εφόσον αυτή η παράνομη συμπεριφορά είναι εις βάρος μας, αλλά και η εύνοια των αντιπάλων μας με απροκάλυπτο τρόπο συνεχιστεί, θα φθάσουμε στη δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε την ομάδα μας από το πρωτάθλημα ή να αγωνιστούμε με παίκτες της Κ-19, ώστε να μη μείνουν ελεύθεροι οι πρωτοκλασάτοι και περιζήτητοι παίκτες μας, να σπάσει αυτό το απόστημα που κυριαρχεί από το 1996 στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστυχώς το ανέχθηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτονόητο είναι ότι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν, είναι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Γεραπετρίτης και οι κ.κ. Lakovic, Γεωργίου της UEFA, οι υπουργοί, Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης και ο εξαίρετος υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass