ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ:

Δεν ξέρω αν είναι ή όχι

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2021 21:20

«Δεν ξέρω αν υπάρχει παράβαση ή ο παίχτης του ΠΑΟΚ το εκβιάζει» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης για τη φάση όπου κέρδισαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο λεπτό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Κρατούσαμε τη νίκη, με μία φάση που δεν ξέρω αν υπάρχει παράβαση ή ο παίχτης του ΠΑΟΚ το εκβιάζει. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν ερχόταν η νίκη, αλλά αν με ρωτούσαν για την ισοπαλία πριν το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα καθώς παίζαμε με τον ΠΑΟΚ».
Για το γκολ στο τέλος:
«Μια φάση επιπόλαια δεν ξέρω αν είναι ή όχι. Μόνο και μόνο η προσπάθειά μας βγήκε, αλλά θέλει και λίγο τύχη στα τελευταία δευτερόλεπτα».
Για το τι σημαίνει ο βαθμός:
«Σημαίνει ότι πήραμε έναν βαθμό, θα θέλαμε τρεις βαθμούς, έτσι όπως εξελίχθηκε όμως κρατάμε την εικόνα και κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις που κινδυνέψαμε γιατί σε σετ παιχνίδι δεν μας απείλησε τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ».
Για τη συνέχεια:
«Το πρώτο που περίμενα εγώ, είναι να βρω χρόνο να προπονήσω την ομάδα. Δεύτερον περίμενα τους τραυματίες, επέστρεψαν πλην δύο περιπτώσεων και τρίτον περιμένουμε να γίνουν κάποιες μεταγραφές, μία ή δύο, για να έχουμε ανταγωνιστικό ρόστερ».
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
«Όταν δεν βάζεις γκολ, το πληρώνεις» αυτά τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (1-1) στο Αλκαζάρ. Είπε χαρακτηριστικά: «Χάσαμε δύο βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ, το πληρώνεις. Στο τέλος ισοφαρίσαμε, αλλά όταν δεν βάζεις γκολ είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες όμως στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι το γκολ. Με μία φάση που μας έκανε ο αντίπαλος την πληρώσαμε. Είναι όλα δουλειά, ποιότητα, μερικές φορές όμως δεν έχεις καλή μέρα. Μετά είναι δύσκολα. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος, δεν είμαστε καλά γιατί θέλαμε νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και όταν δεν παίρνεις αποτέλεσμα είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες, αύριο πάλι έχουμε δουλειά. Επιθετικά είχαμε τον Τσόλακ μπροστά, δεν είχαμε άλλον, όλοι οι άλλοι είναι χαφ. Θέλαμε παίχτες, μπροστά τα παιδιά πάλευαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass