ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «ΕτΔ»:

Είμαστε έτοιμοι για τις 9 Ιανουαρίου

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «ΕτΔ»:

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2021 21:07
Στη φωτογραφία που είναι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 26 Αυγούστου, ο Γιάννης Τσακμακίδης, δεύτερος από αριστερά, με τον τεχνικό Γιάννη Μάγγο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Θοδωρή Κυριακούλη και τον γυμναστή της ομάδας Ανδρέα Τσιρβούλη. Στη φωτογραφία που είναι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 26 Αυγούστου, ο Γιάννης Τσακμακίδης, δεύτερος από αριστερά, με τον τεχνικό Γιάννη Μάγγο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Θοδωρή Κυριακούλη και τον γυμναστή της ομάδας Ανδρέα Τσιρβούλη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τις ομάδες της Super League 2, όσον αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη όπως όλα δείχνουν για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου 2021.


Μία από αυτές είναι και ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος έχει ένα δυναμικό ρόστερ και περιμένουν οι παίκτες του με αγωνία, για να δούνε την μπάλα να κυλάει στο χόρτο, σε επίσημα πλέον παιχνίδια.
Από τις 26 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, δόθηκαν συνολικά 13 φιλικά παιχνίδια και θα ήταν ιδανικότερο οι «κυανόλευκοι» να παίξουν ακόμη τρία ή τέσσερα, αλλά δεν κατέστη δυνατό, λόγω της πανδημίας του Covid-19.
Η λαρισινή ομάδα κινείται πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος και κατά πόσο είναι έτοιμη για την πρεμιέρα, ο συνεργάτης του Γιάννη Μάγγου στην τεχνική ηγεσία, ο Γιάννης Τσακμακίδης, σε δηλώσεις που έκανε χθες στην «ΕτΔ», τόνισε τα εξής:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ το 2021 να είναι μια καλύτερη χρονιά όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες του κόσμου γενικότερα. Να έχουμε πάνω από όλα υγεία, που είδαμε πως είναι το πολυτιμότερο αγαθό.
Όσον αφορά για την ομάδα μας τον Απόλλωνα Λάρισας, ασφαλώς και είμαστε στον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται με βάση τα δεδομένα που υπήρξαν, για να ξεκινήσουμε.
Είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ. Αν πριν από μερικά χρόνια λέγαμε έστω και ως αστείο, πως θα ξεκινούσε η Super League 2 τον Ιανουάριο, θα μας κορόιδευαν όλοι. Δυστυχώς βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που δεν θα τις ξεχάσουμε εύκολα».
-Κυριακή και Τετάρτη, συνεχόμενοι αγώνες. Θα μπορέσει ο Απόλλωνας να ανταποκριθεί;
«Μεγάλο ρόλο θεωρώ πως θα παίξουν η εμπειρία και το βάθος που θα έχουν οι ομάδες. Σε εμάς υπάρχει ποιότητα παικτών που έχουν εμπειρία και θέληση, για να οδηγήσουν την ομάδα της πόλης μας όσο ψηλότερα γίνεται.
Φυσικά και η τεχνική ηγεσία θα παίξει τον ρόλο της, διότι ουσιαστικά κάθε τρεις ημέρες η ομάδα θα αγωνίζεται σε επίσημα ματς και καλούμαστε να γίνεται ο κατάλληλος προγραμματισμός, να διαχειριζόμαστε σωστά τις καταστάσεις, για να μπορεί η ομάδα να έχει δυνάμεις στους αγώνες».
-Και ο στόχος ποιος θα είναι;
«Με το υλικό που υπάρχει και τις σημαντικές μεταγραφές που έκανε η διοίκηση του κ. Μαντζανά, ο ρόλος του Απόλλωνα υποχρεωτικά θα είναι πρωταγωνιστικός. Φυσικά παιχνίδι σε παιχνίδι θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε, όμως θεωρώ πως έστω και αν χάσαμε πολύτιμο έδαφος-όλες οι ομάδες-θα μπορέσουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ, έστω και αν αυτό θεωρείται πολύ δύσκολο. Πάνω από όλα όμως ευχόμαστε να είναι υγιή τα παιδιά που αγωνίζονται και να περιοριστούν τα κρούσματα της πανδημίας».
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ
ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Η πρώτη συνεδρίαση της Super League 2 για το νέο έτος που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι θα «σφραγίσει» τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.
Άπαντες ελπίζουν πως η πρώτη σέντρα θα γίνει την άλλη Κυριακή 9 Ιανουαρίου, ενώ το σχέδιο που προκρίνεται, δεδομένων των συνθηκών, είναι 22 αγώνες κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει: «Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι άουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.
Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονών αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass