Ο Espargaro ομόσταβλος του Marquez

ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ DANILO ΚΑΙ ANDREA

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2021 12:01

Το 2021 ο Marc Marquez θα έχει στο πλευρό του έναν νέο ομόσταυλο, από τη στιγμή

που ο αδερφός του, ο Alex, θα πάει στη LCR Honda στη θέση του Crutchlow. Αυτός θα είναι ο Pol Espargaro, που έρχεται από την KTM η οποία εντυπωσίασε φέτος με τη σημαντική της πρόοδο. Ένας Polyccio που ανυπομονεί να αντιπαραθέσει τις δυνάμεις του με τον Marquez, ώστε να αναβιώσουν και οι μάχες τους από την εποχή της Moto2 που ήταν αντίπαλοι. Ωστόσο ο Pol ξέρει ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσει τον Marc, ειδικά στο «σπίτι» του, μέσα στο γκαράζ της Honda, την οποία ξέρει πάρα πολύ καλά. «Η πρόκληση για εμένα είναι να μάθω από τον Marc, να καταλάβω τι κάνει διαφορετικό από τους άλλους και να προσπαθήσω να βελτιωθώ», έλεγε ο Pol. «Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα, καθώς είναι απαραίτητος για την Honda αφού αυτός είναι ουσιαστικά που εξέλιξε μια τόσο καλή μοτοσικλέτα». «Η επιστροφή του θα είναι πολύ σημαντική», πρόσθεσε. Ο Pol Espargaro μιλούσε σε Ισπανικά ΜΜΕ και στο τέλος τόνισε: «Θεωρώ ότι μπορώ να κερδίσω τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή». «Ωστόσο όλοι ξέρουν πως το να κερδίσεις τον Marc Marquez είναι πολύ περίπλοκο, αν όχι αδύνατον!»
Ο Danilo Petrucci και ο Andrea Dovizioso ήταν αχώριστοι το πρώτο διάστημα που ήταν και οι δυο στην εργοστασιακή Ducati. Η δυνατή σχέση τους και φιλία ήταν γνωστή στο paddock, με τους δύο αναβάτες να προπονούνται μαζί και τον Petrux συχνά να ευχαριστεί τον Dovi για τη βοήθειά του. Ωστόσο φέτος τα πράγματα άλλαξαν άρδην στη μεταξύ τους σχέση, ειδικά από το Grand Prix της Aragon και μετά. Ήταν στις ΚΑΤ1 της Aragon 1, όταν ο Petrucci ακολουθώντας τον Dovi πήρε την πρώτη θέση με τον Andrea να είναι δεύτερος. Όμως τελικά ο Dovizioso δεν πέρασε στο δεύτερο σκέλος, αφού τη θέση αυτή του την πήρε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Jack Miller. Ο Dovi ήταν έξω φρενών και έλεγε ότι αυτό που έκανε ο Petrux δεν ήταν έξυπνο, με τον Danilo να απαντά ότι αγωνίζεται για τον εαυτό του και για κανέναν άλλον. Από τότε η σχέση τους στο γκαράζ της Ducati ήταν τυπική, με τον Petrucci να δηλώνει πρόσφατα πως ό,τι κι αν έκανε, ήταν λάθος για τον πρώην ομόσταυλό του. «Ναι, από την Aragon και μετά η σχέση μας άλλαξε», παραδέχτηκε ο Danilo. «Είχα κάνει καλό Αγώνα στο Le Mans και ήθελα ένα καλό αποτέλεσμα κι εκεί». «Δυστυχώς αυτά τα δύο χρόνια έγινε φανερό ότι μπορείς να είσαι καλός φίλος εκτός πίστας, αλλά όχι μέσα σ’ αυτές». «Λυπάμαι για ό,τι έγινε... όμως με επέκρινε πολλές φορές για τις λίγες φορές που ήμουν πιο γρήγορος απ’ αυτόν». «Αλλά ακόμη κι όταν ήμουν πίσω του και του έδειχνα σεβασμό, μου ασκούσε κριτική. Άρα ό,τι κι αν έκανα ήταν λάθος...».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass