Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ η ΑΕΛ

*ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ *ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2020 21:00

Με το μυαλό στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (3/1-17:15) κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ συνέχισε χθες την προετοιμασία της και θέλει να κάνει ποδαρικό «με το δεξί», την καινούρια χρονιά στο στάδιο Αλκαζάρ.
Οι «βυσσινί» θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, αλλά φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατόν και, καθώς θα υπάρξουν πολλές επιστροφές βασικών παικτών, ένα θετικό αποτέλεσμα δεν φαντάζει ακατόρθωτο.

Σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League 1, όπου έχουμε το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πρέπει να βγάλουν αντίδραση για να στείλουν και αισιόδοξα μηνύματα. Στην ομάδα δεν αξίζει η προτελευταία θέση στην οποία βρίσκεται, αλλά μόνο με τα ευχολόγια δεν έρχονται οι επιτυχίες. Χρειάζεται λοιπόν οι παίκτες να δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο την Κυριακή στο Αλκαζάρ και να πιστέψουν πως μπορούν να φέρουν… τούμπα τον αντίπαλό τους, σε ένα ματς όπου τα κυρίαρχα στοιχεία αναμένονται να είναι η δύναμη, το πάθος αλλά και το καθαρό μυαλό, ώστε οι φάσεις που θα δημιουργηθούν, να αξιοποιηθούν ταυτόχρονα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ
Αρνητικά εν τω μεταξύ ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία για τον κορονοϊό και έτσι ο προπονητής Γιάννης Τάτσης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, για να δουλέψει στις προπονήσεις μέχρι το Σάββατο και να επιλέξει τους πιο έτοιμους.
*Σημειώνεται πως χθες έκανε τη γνωριμία με τους παίκτες και το νέο μέλος της τεχνικής ηγεσίας ο Κώστας Κατσάρας, ο οποίος θα προσπαθήσει να συμβάλλει με την παρουσία του για να ανακάμψει η ομάδα και να βρει τον δρόμο των επιτυχιών.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Όπως έγραψε χθες η «ΕτΔ», η ΑΕΛ φέρνει τον 27χρονο Ουρουγουανό μέσο Αντριάν Κολομπίνο (γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993) προκειμένου να ενισχυθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 1.
Σήμερα αναμένεται η άφιξή του στη θεσσαλική Πρωτεύουσα και ακολούθως θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Εκτός του Κολομπίνο, η ΑΕΛ θα επιδιώξει να κάνει και άλλες μεταγραφές, καθώς εξετάζει περιπτώσεις, όμως δεν θα βιαστεί να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις, για την ενίσχυση του ρόστερ.
Η ομάδα θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της, με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 12 το μεσημέρι, στο κοινοτικό γήπεδο των Δένδρων.
Ο ΠΑΟΚ
Μέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία ήταν η χθεσινή για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησαν ουσιαστική προετοιμασία για την επιστροφή στους ρυθμούς πρωταθλήματος μετά τις άδειες των Χριστουγέννων.
Οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19 και μόλις πάρουν αποτελέσματα θα ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ. Κατά τα άλλα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εργάστηκε προς την κατεύθυνση των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, αυτό που θα γίνει στη Λάρισα την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρμογή. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, ενώ αμέσως μετά χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, εναλλάξ σε άμυνα και επίθεση. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. O Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα με θεραπείες που ακολουθεί στο φυσιοθεραπευτήριο και στην πισίνα.  Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ εντός της ημέρας θα διεξαχθεί κι επανέλεγχος για τον Covid-19.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass