Αίτημα για σέντρα στις 3 Ιανουαρίου

ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η SUPER LEAGUE 2 - «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ» ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 21:10

Την απόφασή  του για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 3 Ιανουαρίου του  2021, έλαβε χθες το Δ.Σ. της Ένωσης, στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε.


Μάλιστα, στάλθηκε και σχετικό αίτημα μέσω εγγράφου στους αρμόδιους φορείς. Δηλαδή τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.
Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και δοθεί το πράσινο φως η SL2 θα επιστρέψει στη δράση αρχές του 2021 και θα είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη.
Παράλληλα στο Δ.Σ. υπήρξαν και εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέτωπο. Εντός των ημερών θα έχει κλείσει το θέμα καθώς αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με την ΕΡΤ.
Συζητήθηκε, επίσης και το ζήτημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες από την πλευρά των ομάδων με την ασφαλιστική εταιρεία.

 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
«Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έχουμε απλά επίσημη  ενημέρωση», τόνισε ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας, Μιχάλης Μπίζιος. Σήμερα οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα προπονηθούν σε δύο γκρουπ, ενώ στη συνέχεια θα τους δοθεί διήμερη άδεια, για να περάσουν με τις οικογένειές τους, τις γιορτινές αυτές ημέρες, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου.
*Σημειώνεται πως ο Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με την αρχική κλήρωση του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική την ομάδα της Ξάνθης  στο AEL FC ARENA.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass