Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΛ-Λαμία

*ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2020 21:09

Του Σωτ. Κέλλα
Η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία αναβλήθηκε εκ νέου μετά από έγγραφο διοικητικών στελεχών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας για κατ’ οίκον περιορισμό 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 (λόγω

εννέα κρουσμάτων κορονοϊού) που υποβλήθηκε στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και αποδοχή από τον συγκεκριμένο του αιτήματος της ομάδας της Φθιώτιδας. Μια απόφαση που προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την ΠΑΕ ΑΕΛ που αναφέρει παράβαση για τον τρόπο, το πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις αναβάλλονται οι αγώνες της Super League λόγω Covid-19.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως έχει ήδη αποστείλει έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας, το οποίο κοινοποίησε και στη Super League, με το οποίο ζητά την επί 24ωρου βάσεως αστυνόμευση όλων των ποδοσφαιριστών και όλων των στελεχών της Λαμίας «ώστε να τηρηθεί απαρέγκλιτα η 14ήμερη κατ’ οίκον καραντίνα».
Το ίδιο αναφέρει θα ζητήσει και από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, για να διαπιστωθεί αν ο τεχνικός της Λαμίας και πρώην της ΑΕΛ κ. Γρηγορίου και η οικογένειά του, τηρήσουν την εντολή της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας και παραμείνουν επί 14 ημέρες σε καραντίνα στη Λάρισα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League για την αναβολή του αγώνα: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ’ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την από 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.
Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς τη Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass