ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οπως ήρθε σαν παίκτης...

*Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2020 21:02
Το τεχνικό τιμ με τον Νίκο Παπανικολόπουλο στη μέση  και τους Τζήμα (αριστερά) και Κουτσοκέρα (δεξιά). Το τεχνικό τιμ με τον Νίκο Παπανικολόπουλο στη μέση και τους Τζήμα (αριστερά) και Κουτσοκέρα (δεξιά).

Του Σωτ. Κέλλα
Όπως ήρθε σαν παίκτης έτσι ήρθε και σαν προπονητής μετά από 15 χρόνια στη Λάρισα... Ήταν το 2005 όταν ο ΓΣΛ τον πήρε σαν πρώτη μεταγραφή στην Α1 εθνική (έπαιζε και η Ολύμπια στη μεγάλη κατηγορία) και τον υποδέχθηκε ο Γιάννης Τζήμας ως βοηθός τεχνικού του

Πιλαφίδη και στην ομάδα αργότερα προστέθηκαν ο Παυλίδης, ο Μάσεϊ και ο Γκάρνερ...
Τώρα πάλι ο Τζήμας τον υποδέχθηκε και σαν προπονητή για να συνεργαστεί μαζί του στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ. Η ζωή κύκλους κάνει ...Και το αξιοσημείωτο ότι ως πρώτος προπονητής του Περιστερίου ο Παπανικολόπουλος πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ και νίκησε με 101-63 (30 Νοεμβρίου 2019).
Χθες ο Παπανικολόπουλος γνώρισε τους παίκτες του έκανε την πρώτη του ομιλία και σίγουρα όλοι αισθάνονται τη δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας. Ετσι το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Μεσολόγγι στο κλειστό της Νεάπολης είναι σημαντικό αφού θα απουσιάσει πάλι ο τραυματίας Καμπερίδης, ενώ γίνεται προσπάθεια να κλείσει έναν ψηλό παίκτη, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει στον συγκεκριμένο αγώνα.
Η ομάδα χρειάζεται ύψος, δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγές, αλλά πρέπει να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Στο τελευταίο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο με το Περιστέρι έδειξε καλή εικόνα και αν επαναληφθεί τότε θα μπορέσει να πάρει μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δυσκόλεψε προχθές τον Παναθηναϊκό.
Βέβαια έχει να αντιμετωπίσει και την κόπωση, αφού τις τελευταίες 15 μέρες έπαιξε πέντε παιχνίδια και μέχρι τώρα έχει δώσει δύο εντός έδρας και πέντε εκτός... Κάτι που ήρθε ως αποτέλεσμα των 35 ημερών αγωνιστικής απραξίας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.
Αλλά σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ενδεχόμενο ανεπιτυχούς αποτελέσματος...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass