Ερωτηματικό η έναρξη της Super League 2

*Ηταν προγραμματισμένη για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου... *Αύριο κρίσιμο Δ.Σ. και αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2020 21:02

Παραμένει σε εκκρεμότητα η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, παρότι έχει αναφερθεί πως επρόκειτο να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, διότι πλέον υπάρχει στο τραπέζι και η συμμετοχή των ομάδων στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πιέζει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα πρωταθλήματος.


Μάλιστα από την πρώτη φάση (12-14 Ιανουαρίου) θα προκριθούν μίνιμουμ δύο ομάδες, ενώ οι αγώνες της επόμενης που θα είναι διπλοί, έχουν προγραμματιστεί για τις 19-21 Ιανουαρίου και 2-4 Φεβρουαρίου και όπως αντιλαμβανόμαστε για το επόμενο δίμηνο (Ιανουάριος, Φεβρουάριος) δεν είναι πολύ εύκολο να μπουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές.
Το πώς θα βρεθεί λύση και εδώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είναι γνωστό ότι η Super League 2 θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ (10 αγωνιστικές) μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου (22 αγωνιστικές).
Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν παραταθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, αίτημα που είναι δεδομένο πως θα κατατεθεί.
Βέβαια υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει η προκήρυξη και να κοπούν οι αγώνες των πλέι-οφ και πλέι-άουτ ώστε να βγει το πρόγραμμα, με τον Απόλλωνα Λάρισας να περιμένει και αυτός τις εξελίξεις.
Οι «κυανόλευκοι» που έκαναν και τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό που βγήκαν όλα αρνητικά, ελπίζουν πως αύριο θα γνωρίζουν οριστικά την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Για αύριο λοιπόν η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως θα γίνει κρίσιμο Δ.Σ., μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου θα συζητήσουν αυτά τα θέματα και θα παρθούν αποφάσεις.
Τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
- Ενημέρωση για τη συνάντηση με την ΕΡΤ που αφορούσε στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
- Έναρξη πρωταθλήματος.
- Ασφάλιση ποδοσφαιριστών.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass