Μειώνονται τα προβλήματα στην ΑΕΛ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΕΡΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΙΑΣ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2020 21:25

Μειώνονται σταδιακά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ, ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (15:00), για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.


Χθες στην προπόνηση που έγινε στο δημοτικό γήπεδο των Δένδρων και περιελάμβανε στο πρόγραμμα ασκήσεις τακτικής, πήραν μέρος κανονικά ο Μπέρτος με τον Νικολιά, δεν ένιωσαν ενοχλήσεις  και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Γιάννη Τάτση.
Ο Γρηγορόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο νεοαποκτηθείς Τσόσιτς, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Ζίζιτς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μούζεκ και οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Ντουρμισάι, Στελιάνο.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο στάδιο Αλκαζάρ το μεσημέρι και ο τεχνικός των «βυσσινί» Γιάννης Τάτσης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, ώστε να αποφασίσει με τι σύστημα θα παίξει η ομάδα κόντρα στους «Ερυθρόλευκους», με 3-5-2 ή με 4-4-2.
Επίσης, σήμερα το πρωί όλη η ομάδα θα υποβληθεί στα καθιερωμένα πλέον τεστ για τον covid-19.
*Αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα και θα γίνει ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα σε γήπεδο του Λεκανοπεδίου, εκτός της Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα), που λόγω του κορονοϊού από σήμερα ξεκινάει το γενικό λοκντάουν.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
Ο 35χρονος ρέφερι, Τάσος Παπαπέτρου, από την Ένωση Αθηνών, λογιστής στο επάγγελμα, που εργάζεται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό.
Ο Τάσος Παπαπέτρου, έχει μείνει στην ιστορία για τον αγώνα της Football League, το 2012, ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, όταν έκανε δεκτή υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ από πλάγιο-άουτ (!). Είναι μοναχοπαίδι του παλαιού διαιτητή, Γιάννη Παπαπέτρου, γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1985, έβγαλε τη σχολή διαιτησίας το 2002 και βρίσκεται από το 2011 στους πίνακες διαιτητών Superleague, ενώ σφυρίζει αγώνες από τη σεζόν 2013-2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2020-2021, στο ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-1 (28/09/2020), τη σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης (30/03/2019, για τη Superleague, την εκτός έδρας ήττα για τη Superleague με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης (24/11/2018), στο εντός έδρας ισόπαλο 0-0 με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Superleague, που είχε γίνει (27/10/2018) στο AEL FC ARENA, ενώ είχε σφυρίζει τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (18/04/2018).
Συνεργάτες του, θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), στο VAR ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), στο AVAR ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).
Αναλυτικά οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Super League:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12
17:15 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Τζιώτζιος (Θράκης), Σακκάς (Θεσσαλίας), 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας), VAR Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR Νικολαΐδης (Μακεδονίας), παρ. Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας)
19:30 ΟΦΗ-Άρης: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR Φωτιάς (Πέλλας), AVAR Απτόσογλου (Αθηνών), παρ. Γεώργιος Τάπραντζης (Αιτ/νίας).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12
15:00 Ολυμπιακός-ΑΕΛ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μεϊντάνας (Αχαϊας), 4ος Γκαμάρης (Αθηνών), VAR Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)
17:15 Ατρόμητος-Λαμία: Τσαγκαράκης (Χανίων), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), VAR Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), AVAR Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Μπογκνάρ (Ουγγαρία), Μπούζας (Ουγγαρία), Κόμπορ (Ουγγαρία), 4ος Τζήλος (Λάρισας), VAR Γκαμπρίλο (Κροατία), AVAR Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Ευαγγέλου (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR Γκορτσιλάς (Μακεδονίας), ΑVAR Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), παρ. Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας)
19:30 ΑΕΚ-Βόλος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Τσετσιλας (Γρεβενών), VAR Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR Πάτρας (Μακεδονίας), παρ. Αντωνία Κόκκοτου (Αργολίδας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass