Περιμένει σκληρή δοκιμασία την ΑΕΛ

*ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (15:00) *ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2020 21:02

Πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League 1 και για την ΑΕΛ αναμένεται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου (15:00), σκληρή δοκιμασία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό Πειραιώς.


Ένα παιχνίδι που ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο, αλλά γίνεται ακόμα δυσκολότερο με τις πολλές αναγκαστικές απουσίες και την ψυχολογία των παικτών, που βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της κακής φετινής πορείας. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς και ασφαλώς η πορεία δεν είναι η αναμενόμενη, όπως και η συγκομιδή των βαθμών.
Ο κόσμος είναι έντονα προβληματισμένος, απογοητευμένος και καθώς η ομάδα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, χρειάζεται για να αναγεννηθεί, να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αναπτερώσει την πεσμένη ψυχολογία.
Όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολο η ΑΕΛ να κατακτήσει θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει το μυαλό του στους δύο αγώνες με την Αϊντχόβεν για τους «32» του Europe League.
Όμως δεν είναι και τελείως ακατόρθωτο, αν βρεθεί η λαρισινή ομάδα σε καλή ημέρα και φυσικά έχει τύχη, ακριβοδίκαιη διαιτησία, αλλά και αν παλέψει παράλληλα με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Είναι βέβαιο πως με τις πολλές απουσίες, ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης θα δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε παίκτες ονόματα και χρειάζεται να δείξουν εκείνοι από την πλευρά τους ποδοσφαιρικό θράσος, διότι κανείς δεν θα τους καταλογίσει ευθύνες, αν παλέψουν φιλότιμα, προσπαθήσουν και δεν παραδοθούν αμαχητί.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΤΑΤΣΗΣ
Σήμερα ο προπονητής της ΑΕΛ, θα αποφασίσει στην απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει στο κοινοτικό γήπεδο των Δένδρων, ποιους σκέφτεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα.
Το ευχάριστο είναι πως χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλοί διάθεση και φέρονται αποφασισμένοι να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατόν.
Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ενώ αύριο λίγο πριν το μεσημέρι η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Πολλές λοιπόν θα είναι οι απουσίες της ΑΕΛ, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Ντουρμισάι και Στελιάνο, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μούζεκ, Γρηγορόπουλος και επίσης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό δεν προπονήθηκε ο Μπέρτος και σήμερα θα φανεί εάν θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.*Μετά τον Ολυμπιακό, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο στάδιο Αλκαζάρ με την ουραγό Λαμία σε εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass