Κρίσιμο παιχνίδι για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (20:00, ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 21:05

Μπήκε στα δύσκολα από πολύ νωρίς η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ καθώς είναι βάσει αριθμού νικών η τελευταία ομάδα στη βαθμολογία και ο σημερινός αγώνας με τον Άρη (εξ αναβολής, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, 20:00 ΕΡΤ3) είναι πολύ κρίσιμος, αφού κάθε ήττα από δω και πέρα θα στοιχίζει σε πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.


Η λαρισινή ομάδα πριν μία εβδομάδα έκανε μία σημαντική νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ με 93-91 που πήγε χαμένη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας.
Ο τεχνικός Λίνος Γαβριήλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα εκτός από την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, αφού η ομάδα μπήκε πολύ αργά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και είχε 35 μέρες αγωνιστικής απραξίας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Στη διάθεσή του είναι οι εξής παίκτες: Μπράουν, Γκούντγουιν, Γουέμπ, Ρας, Μούρτος, Κόττας, Σμιθ, Καμαράς, Μπέρι, Καμπερίδης, Σπυρόπουλος, Παπαδάκης. Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Νταβιόν Μπέρι που στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου έδειξε επηρεασμένος από το τζετ λαγκ (ταξίδεψε από Αμερική και έφθασε τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση στη Λάρισα).
Η ομάδα του Άρη είναι περίπου ίδιας δυναμικής με τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ και η νίκη δεν είναι ανέφικτη. Αν υπήρχαν φίλαθλοι στο κλειστό της Νεάπολης θα της δίναμε και τον τίτλο του φαβορί.

 

ΑΡΗΣ
Θα ταξιδέψει με την αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο, πως ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη για τη σημερινή αναμέτρηση του Αρη με τη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης.
Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του, κινήθηκε και χθες με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και την ύστατη στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.
Επιλογή του Καμπερίδη, στο ενδεχόμενο να μην μπορεί να αγωνιστεί ο Μιλόσεβιτς, είναι να βρίσκεται με την ομάδα στη Λάρισα, ο Γιώργος Γεωργάκης.
Ο προπονητής των «κίτρινων» εκφράστηκε για το σημερινό ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας: «Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι καθοριστικός για εμάς. Προερχόμαστε από δύο πολύ άσχημες εμφανίσεις και σίγουρα δεν έχουμε περιθώριο για άλλη. Η Λάρισα διαθέτει πολλούς παίκτες με ικανότητα στην επίθεση και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα».

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ
20:00 Λάρισα-Άρης Σχινάς-Συμεωνίδης Στ.-Μαλαμάς (Βαρνάς)
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Basket League έχουν ως εξής:
Προμηθέας Πατρών-ΠΑΟΚ    83-80
Μεσολόγγι-ΑΕΚ    66-87
Λαύριο-Ιωνικός Νικαίας    81-91
Ηρακλής-Περιστέρι    71-75
Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου    90-67

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΚ    12 β..    6 αγ    
Ηρακλής    11    7
Περιστέρι    11    6
Παναθηναϊκός    10    5
Μεσολόγγι    10    7
Λαύριο    9    6
Ιωνικός    9    7
Κολοσσός    9    7
ΠΑΟΚ    9    7
Άρης    7    5    
Λάρισα    6    5
Προμηθέας Π.    5    3

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass