Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκε με το Θοδωρή Παπαλουκά

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2020 19:38

Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε την Ελλάδα για να γυρίσει στις ΗΠΑ. O «Greek Freak» του ΝΒΑ ήταν στη χώρα μας με τη γυναίκα του και το γιο τους, προτού επιστρέψει στην Αμερική για την προετοιμασία με τους Bucks.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Γιάννης βρέθηκε στην Ελλάδα με τη γυναίκα του και το γιο τους Λίαμ, που είναι μόλις 10 μηνών. Η Μαράια δήλωσε ενθουσιασμένη με τη χώρα μας, γράφοντας ένα μεγάλο ποστ στο Instagram που τελείωνε με τη φράση «Ελλάδα σ’ αγαπώ».

Όσο καιρό βρισκόταν στην Ελλάδα μιλούσε συνέχεια με την ομάδα του και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να προπονηθεί. Ο άσος του ΝΒΑ αφού συναντήθηκε με το Βασίλη Σπανούλη, είχε την ευκαιρία να κάνει και ένα ιδιαίτερο μάθημα με το Θοδωρή Παπαλουκά. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γιάννης έκανε προπόνηση με το σπουδαίο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ, παίρνοντας πολύτιμες συμβουλές.

Προφανώς, ο MVP του ΝΒΑ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη βοήθεια, όμως ξέρει να εκτιμά τους καλούς αθλητές και δεν διστάζει να συναντιέται μαζί τους για να πάρει περισσότερα από την πολύτιμη εμπειρία τους. Διότι ας μην ξεχνάμε ότι ο Παπαλουκάς έχει υπάρξει δύο φορές τιτλούχος της Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ, ενώ με την Εθνική Ελλάδας έχει κατακτήσει έναν τίτλο Ευρωμπάσκετ και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FIBA.

Η προπόνηση των δύο μεγάλων αθλητών είχε θετικό πρόσημο, με το Γιάννη να δηλώνει στο Instagram ότι είναι ξανά μαθητής στο μπάσκετ και τον Παπαλουκά να δηλώνει ότι η συνεργασία με τον Αντετοκούνμπο είναι κάτι μοναδικό. Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Παπαλουκάς έγραψε: «Ταλέντο και όρεξη για δουλειά με συνέπεια, σε συνδυασμό με την εμπειρία σε κάνει να πας παραπάνω λίγο πιο γρήγορα!
Το να συζητάς και να ανταλλάσεις απόψεις για τον τρόπο σκέψης και αντίληψης του μπάσκετ με τον Γιάννη είναι πραγματικά κάτι μοναδικό!».

Καθώς η νέα σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης γύρισε στις ΗΠΑ στις αρχές του μήνα για να συμμετέχει στην προετοιμασία με την ομάδα του. Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ κέρδισαν πέρυσι οι Lakers του ΛεΜπρον Τζέιμς, όμως οι Bucks θα προσπαθήσουν και φέτος για τον τίτλο με τον MVP στο πλευρό τους. Κορυφαία φαβορί για τον τίτλο του 2020/21 δείχνει το στοίχημα bwin τους Lakers και τους Bucks, με τους πρώτους να προηγούνται λίγο έναντι των «ελαφιών». Μπορεί η νέα σεζόν να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως οι ελπίδες για έναν τίτλο έχουν πέσει ήδη πάνω στον Αντετοκούνμπο. Οι Bucks έχουν να κερδίσουν πρωτάθλημα από το μακρινό 1971, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο σκοράροντας ψηλά στην κατάταξη.

Με άρωμα Ελλάδας ξεκινάει την προετοιμασία ο Γιάννης και μπορεί φέτος να είναι η χρονιά που όχι μόνο θα στεφθεί MVP αλλά και τιτλούχος του ΝΒΑ! Σίγουρα τα «φώτα» ενός κορυφαίου μπασκετμπολίστα, όπως ο Παπαλουκάς, θα του φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για την περαιτέρω πορεία του, η οποία ήδη είναι εξαιρετική…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass