Επιτυχιών συνέχεια θέλει η Λάρισα ΚΑΕ

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (17:00) - ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΝΤΕΒΙΟΝ ΜΠΕΡΙ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2020 16:27

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ, η Λάρισα ΚΑΕ φιλοξενεί τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό της Νεάπολης, σήμερα και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Basket League.


Θα παραταχθεί δε με ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της, τον Ντέβιον Μπέρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τις «θητείες» του στον Κολοσσό το 2016 και τον Πανιώνιο τη σεζόν 2018-19.
«Η ΚΑΕ Λάρισα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ντέβιον Μπέρι για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και ενσωματώθηκε με το υπόλοιπο ρόστερ.
Ο ποιοτικός Shooting Guard διαθέτει εμπειρία από την Basket League, αφού στο παρελθόν έχει τιμήσει τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου, αλλά και του Πανιωνίου, αφήνοντας τα ηγετικά διαπιστευτήριά του.
Να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος 2018-2019, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά. Πριν έρθει στην πόλη μας, αγωνίστηκε σε Ενισέι και Βιλερμπάν, με την οποία έλαβε «γεύση» από την Euroleague. Το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της Ironi Nes Ziona, ωστόσο εκεί δεν βρήκε ρυθμό, αλλάζοντας σταθμό στην καριέρα του».
Με ένα νέο πρόσωπο στο ρόστερ θα εμφανιστούν και οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ Τζον Έλμορ. H ομάδα του Λίνου Γαβριήλ έχει δώσει μόνο 4 αγώνες (5 β.) και σήμερα θα διεκδικήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της και δεύτερη στο σύνολο, σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται οι παίκτες της Λάρισας να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να μη μείνουν στην επιτυχία της Θεσσαλονίκης. Ο Ιωνικός θα μεταβεί στη Λάρισα με 2 περισσότερους βαθμούς, αλλά και με δύο περισσότερους αγώνες. Οι Πειραιώτες διεκδικούν επίσης τη 2η νίκη τους, η οποία θα είναι και δεύτερη εκτός έδρας αν επιτευχθεί.
Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Davion Berry που ανακοινώθηκε επίσημα υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο της λαρισινής ομάδας, μιας και «έβγαλε» κανονικά τις τελευταίες δύο προπονήσεις που συμμετείχε, φανερώνοντας αρκετή διάθεση. Το πρόγραμμα της προπόνησης μία ημέρα πριν τον αγώνα περιείχε τακτική προσαρμογή πάνω στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας από τη Νίκαια, αλλά και προβολή video για να προσεχθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες από τους παίκτες.
Την αποστολή που συγκροτήθηκε απαρτίζουν οι: Μούρτος, Καμάρας, Τσιούλκας, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin, Brown, Rush, Smith, Webb, Berry.

 

ΤΡΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ «ΜΕΝΟΥ»
Στο Ιβανώφειο στρέφονται τα βλέμματα, εκεί όπου ο Ηρακλής σήμερα υποδέχεται την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς σε 6 αναμετρήσεις, όπως και το Περιστέρι.
Στις 20:00 το Μεσολόγγι θα τα δώσει όλα για μία 4η νίκη σε επτά αγώνες στην Basket League, στο Λαύριο. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον ισχυρό Ηρακλή και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.
 Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Άρης, διεξάγεται στην 7η αγωνιστική. Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 16:00 στην Πυλαία. Ο «Δικέφαλος» θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης διαδέχτηκε τον Κώστα Μέξα. Οι γηπεδούχοι έχουν συλλέξει 7 βαθμούς σε 6 αγώνες (1-5). Ο Άρης έχει 6 βαθμούς σε 4 αγώνες (2-2), δεν έχει δοκιμάσει τη γεύση της νίκης μακριά από το Αλεξάνδρειο και θα προσπαθήσει να το πετύχει.
Έχοντας αποκλειστεί από το Eurocup, ο Προμηθέας Πατρών συγκεντρώνεται στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Αύριο στις 17:00 υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, στον 3ο μόλις αγώνα του στην Basket League την τρέχουσα σεζόν. Οι Αχαιοί έχουν ρεκόρ 1-1 και βρίσκονται στην προσπάθεια να καλύψουν το... χαμένο έδαφος μετά τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας, εξαιτίας των οποίων αναβλήθηκαν πολλοί αγώνες του. Με 8 βαθμούς σε 6 αγώνες, οι Ροδίτες διεκδικούν την 1η εκτός έδρας νίκη τους και 3η στο σύνολο.
Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Basket League πέφτει με τη διεξαγωγή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Περιστέρι, αύριο στις 20:00. Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει ξανά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, με στόχο να οδηγήσει το Περιστέρι στην 5η νίκη του σε 7 αγώνες και 3η μακριά από το «Ανδρέας Παπανδρέου». Αν και αήττητος ο Παναθηναϊκός (4-0) μετρά 2 βαθμούς λιγότερους από τους «κυανοκίτρινους», καθώς έχουν αναβληθεί και δύο αγώνες του στην Basket League.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (7η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Ηρακλής-ΑΕΚ Αναστόπουλος Π.-Παντελίδης-Κάρδαρης (Μήτσιου)
17:00 Λάρισα-Ιωνικός Ν. Σχινάς- Ψαριανός-Καρπάνος (Χλωρός)
20:00 Λαύριο-Μεσολόγγι Πουρσανίδης Γ.-Πουρσανίδης Κ.-Αναστόπουλος Α. (Ελευθεριάδης)
ΑΥΡΙΟ
16:00 ΠΑΟΚ-Άρης Παπαπέτρου-Σώμος-Πιτσίλκας (Γκούμας)
17:00 Προμηθέας Πατρών-Κολοσσός Ρ. Μπήτης-Ανδρικόπουλος-Μπίκας (Θεοδωρόπουλος)
20:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι Μάνος-Τσαρούχα-Μαγκλογιάννης (Ντίνος)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    10    6 αγ.
ΑΕΚ    10    5
Ηρακλής    10    6
Μεσολόγγι    9    6
Παναθηναϊκός    8    4
Κολοσσός    8    6
ΠΑΟΚ    7    6    
Ιωνικός    7    6
Λαύριο    7    5
Άρης    6    4    
Λάρισα    5    4
Προμηθέας Π.    3    2

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass