Επαναλαμβάνεται ο αγώνας μπάσκετ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2020 20:15

Την επανάληψη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αποδέχθηκε εν μέρει την ένσταση των «ασπρόμαυρων».

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» είχαν καταθέσει ένσταση μετά το παιχνίδι της 5ης Δεκεμβρίου, στο οποίο η Ένωση είχε επικρατήσει με 85-84 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι Θεσσαλονικείς υποστήριζαν στην ένστασή τους ότι ο Ζήσης υπέπεσε σε φάουλ στον Λαβ, στην προσπάθεια για τρίποντο του Αμερικανού στα δύο δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα, παράβαση που δεν καταλόγισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης. Επίσης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανέφεραν στην ένστασή τους ότι οι «άρχοντες» του αγώνα δεν συμβουλεύθηκαν το instant replay, προκειμένου να ορίσουν ακριβώς τον χρόνο που απέμενε στους Θεσσαλονικείς για την τελευταία επίθεση.

 

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ»
Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται δικαιωμένοι με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για επανάληψη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και ότι δεν ζήτησαν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η σημερινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, για την επανάληψη του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αποτελεί μία ηθική δικαίωση και επιβεβαίωση όσων είδε όλη η αθλητική Ελλάδα στην πιο ξεκάθαρη φάση των τελευταίων ετών.
Είναι πάγια θέση μας και δεν αλλάζει, αλλά επιβεβαιώνεται από αυτήν την απόφαση. Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και μόνο σε αυτά και από τις αποφάσεις των πραγματικών πρωταγωνιστών του αθλητισμού, δηλαδή των αθλητών. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουμε παιχνίδι στα χαρτιά. Ζητήσαμε απόδοση δικαιοσύνης και μόνο.
Περιμένουμε τον ορισμό του αγώνα και ευχόμαστε αυτήν τη φορά ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο, να κερδίσει».

 

KAE AEK: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ή…ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ»
Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν θα εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, όταν είχε επικρατήσει με 85-84,στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καταθέσει ένσταση για την αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου, η οποία έγινε δεκτή εν μέρει από τον αθλητικό δικαστή που διέταξε την επανάληψη του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι», με ανακοίνωσή τους, τονίζουν πως «είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών όπως πάντα, και να παίξουμε όποτε θέλει ο ΕΣΑΚΕ, με όποιους διαιτητές ή... δικαστές θέλει ο ΠΑΟΚ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass