Επουλώνονται σταδιακά τα τραύματα από τον «Ιανό»

Στις αθλητικές υποδομές των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2020 20:20

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Μπορεί ο αθλητισμός να έχει μπει σε «αναστολή», όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες στα Φάρσαλα κινούνται για την αποκατάσταση των αθλητικών υποδομών που έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την πρόσφατη θεομηνία και τις πλημμύρες στην περιοχή.


Αλλάζει  σταδιακά η εικόνα του δημοτικού σταδίου Φαρσάλων, που μετά το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» ισοπεδώθηκε ολοκληρωτικά. Μετά από την άμεση επέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, αποκαταστάθηκε προ ημερών ο τάπητας του αγωνιστικού χώρου και το λασπωμένο καφέ χρώμα του διαδέχθηκαν πράσινες αποχρώσεις από το χορτάρι. Απομένουν οι εργασίες από πλευράς Δήμου για την αποκατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων σε αποδυτήρια, γραφεία και γυμναστήρια, που χρησιμοποιούν τρεις ομάδες της πόλης, ο Αχιλλέας, η Αναγέννηση και η Ακαδημία Αχιλλέα. Ίδιες ενέργειες πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο κλειστό γυμναστήριο που φιλοξενεί ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ.
Ανάλογης επισκευής χρήζει και ο αγωνιστικός χώρος στην Υπέρειας Φαρσάλων που βρέθηκε στο επίκεντρο του «Ιανού» και το γήπεδο ουσιαστικά εξαφανίστηκε. Την αποκατάστασή του θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Φαρσάλων, με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα που χρειάζεται για να δοθεί ξανά σε χρήση στην ομώνυμη ομάδα της Δόξας Υπέρειας.
Με συντονισμένες κινήσεις η Πολιτεία αποκαθιστά σταδιακά τα «τραύματα» στις αθλητικές εγκαταστάσεις από το πέρασμα του «Ιανού», περιμένοντας να κοπάσει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού που έχει πλήξει την κοινωνία, όπου θα οδηγήσει ξανά στην επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας στην επαρχία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass