Θέλει την πρώτη της νίκη η Λάρισα ΚΑΕ

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ (17:00)

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2020 16:12

Δύσκολη αποστολή θα έχει η Λάρισα ΚΑΕ, η οποία αγωνίζεται σήμερα και ώρα 17:00 στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για την Basket League.


Το ζητούμενο για την λαρισινή ομάδα είναι το πώς θα παρουσιαστεί στο γήπεδο, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού αλλά και οι υποχρεώσεις της Εθνικής, δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί για έναν μήνα περίπου (35 ημέρες).
Μέχρι τώρα, η λαρισινή ομάδα δεν έχει πετύχει νίκη, γεγονός που δεν προκαλεί εντύπωση, αφού αγωνίσθηκε εκτός έδρας με ΠΑΟ και ΑΕΚ, ενώ τώρα ξανά έχει μία δύσκολη αποστολή στη Ρόδο, αυτήν τη φορά κόντρα στον Κολοσσό, αλλά ελπίζει πως θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Λίνος Γαβριήλ με τους συνεργάτες του, προσπάθησαν, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, μέσα από τις προπονήσεις να βρούνε ρυθμό οι παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως παιχνίδια σαν το σημερινό κερδίζονται με κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο με τακτικές.
Η αποστολή της KAE Λάρισα βρίσκεται από χθες στο «σμαραγδένιο» νησί και συμπεριλήφθησαν σε αυτή οι παρακάτω παίκτες: Μούρτος, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Γκούντγουιν, Μπράουν, Ρας, Σμίθ, Γουέμπ, Καμάρας και Τσιούλκας.

 

«ΜΑΧΗ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ
 «Μάχη Δικεφάλων» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Basket League. H αήττητη AEK σε 4 αγώνες υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ (17:00), με στόχο την 5η νίκη. Στην Ένωση είχαν εκ νέου κρούσμα κορονοϊού, καθώς χθες βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί όλοι ανεξαιρέτως στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων».
Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει ο 23χρονος από το Μάλι Σαγκάμπα Κονάτε κι ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο «Δικέφαλος του Βορρά», αποχαιρέτησε τον Αμερικανό Άλαν Χέρντον. Τη 2η νίκη του, και 1η εκτός έδρας, θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έχοντας δώσει 4 αγώνες μέχρι στιγμής.
Αν και το Περιστέρι μετρά τέσσερις νίκες, όσες και η ΑΕΚ, βρίσκεται μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα, αφού έχει δώσει έναν αγώνα περισσότερο. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα διεκδικήσει την 5η νίκη της απέναντι στο Λαύριο, σήμερα (19:30). Μαζί με τον Προμηθέα, το Λαύριο ήταν η μία εκ των δύο ομάδων που «χτυπήθηκαν» περισσότερο στην Basket League από τον Covid-19. Ελέω κορονοϊού... η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει δώσει μόνο 3 αγώνες και μετρά μόνο ήττες.
Με ίδιο ρεκόρ νικών - ηττών (3-2), θα πάρουν θέση στο τζάμπολ το Μεσολόγγι και ο Ηρακλής σήμερα ( 17:00). Oι δύο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα και θα παλέψουν για το ποια θα έχει το «πάνω χέρι» στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Τον δεύτερο αγώνα του δίνει ο Προμηθέας σήμερα στις 17:00 στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη, ο οποίος θα είναι ο 3ος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της Basket League «πέφτει» αύριο στις 17:00, όταν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Οι «πράσινοι» μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί της Αρμάνι Μιλάνο, θα διεκδικήσουν την 4η νίκη τους, ενώ ο Ιωνικός με ρεκόρ 1-4 θα τα δώσει όλα για μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (6ης αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
Αγρινίου 17:00 Μεσολόγγι-Ηρακλής Σχινάς-Τσαρούχα-Ζακεστίδης (Πίγκας)
ΟΑΚΑ 17:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Καρακατσούνης-Ζαχαρής-Τσιμπούρης (Μουζάκης Σ.)
Αλεξάνδρειο 17:00 Άρης-Προμηθέας Π. Μάνος-Καλδίρης-Ταρενίδης Σ. (Σιμητόπουλος)
Καλλιθέας 17:00 Κολοσσός Ρόδου-Λάρισα Παπαπέτρου-Παναγιώτου-Μαγκλογιάννης (Βιτζηλαίος)
Α. Παπανδρέου 19:30 Περιστέρι-Λαύριο Συμεωνίδης Σ.-Τσώνος-Σπυρόπουλος (Παυλόπουλος)
ΑΥΡΙΟ
Πλάτων 17:00 Ιωνικός Ν.-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Κατραχούρας-Αγραφιώτης Ι. (Βιδάλης)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι     9     5 αγ.
ΑΕΚ     8      4
Μεσολόγγι     8     5
Ηρακλής     8     5
Παναθηναϊκός     6     3
Κολοσσός     6     5
Ιωνικός     6     5
ΠΑΟΚ     5     4
Άρης     3     2
Λαύριο     3     3
Προμηθέας Π.     2     1
Λάρισα     2     2

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass