Ο Ιμπραΐμοβιτς κέρδισε για 12η φορά τη σουηδική «Χρυσή Μπάλα»

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 20:20

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναδείχθηκε για 12η φορά νικητής της σουηδικής «Χρυσής Μπάλας» ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα τρόπαιά του, την ώρα που η Μαγκνταλένα Έρικσον της Τσέλσι, αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια στη Σουηδία για το 2020.


Ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν, που παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, κέρδισε το πρώτο βραβείο στη χώρα του μετά το 2016, με την επιτροπή να επισημαίνει κατά την απονομή που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη, πως «...με τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα του, έχει επεκτείνει μία ούτως ή άλλως τεράστια καριέρα, με ακόμα ένα λαμπρό κεφάλαιο».
Ο Ζλάταν δεν έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, αλλά έστειλε ένα βίντεο στο οποίο τόνισε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τα πάντα είναι δυνατά, αν πιστεύεις στον εαυτό σου κι επενδύεις πολύ χρόνο στη σκληρή δουλειά».
Από την πλευρά της η Έρικσον υπογράμμισε: «Μπορεί να μην ήμουν και το μεγαλύτερο ταλέντο στην καριέρα μου, όμως έφτασα εδώ που βρίσκομαι χάρη στη σκληρή δουλειά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass