ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ:

Μας λείπουν το ποδόσφαιρο, ο κόσμος και οι φίλοι μας

*ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ...

Δημοσίευση: 22 Νοε 2020 20:00

Συνεργάτης του Γιάννη Μάγγου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΛ Θοδωρής Κυριακούλης, περιμένει και ο ίδιος να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2, παρά τις εξαιρετικά  δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας και όλος ο κόσμος γενικότερα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, έγιναν πολύ άσχημα τα πράγματα και εμείς στον Απόλλωνα ελπίζουμε πως μέσα στον Δεκέμβριο, θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος όσο και στο πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής τερματοφυλάκων των «κυανόλευκων».


Όσον αφορά το αν είναι έτοιμη η ομάδα  να ξεκινήσει εφόσον δοθεί το «ok» τις επόμενες ημέρες, ο Κυριακούλης τόνισε τα εξής: «Πιστεύω  πως δεν θα έχουμε πρόβλημα για να προσαρμοστούμε γρήγορα στα νέα δεδομένα, διότι η ομάδα μας έχει  ποιότητα, έδωσε πολλά φιλικά παιχνίδια και είχαμε βάλει μια σειρά, όπως αρμόζει σε μία επαγγελματική ομάδα, που δικαιούται να ονειρεύεται, καθώς η διοίκηση με επικεφαλής τον  κ. Μαντζανά, φρόντισε να αποκτηθούν παίκτες αξίας και  με το υλικό που υπήρχε, η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Γενικά προσπαθήσαμε με τον Γιάννη Μάγγο, τον Γιάννη Τσακμακίδη και τον Ανδρέα Τσιρβούλη, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.  Δυστυχώς όμως μετά το νέο δεύτερο lockdown  …ήρθαν τα πάνω κάτω και λογικό είναι να υπάρχει απογοήτευση, αλλά ενδεχομένως να βγούμε πιο δυνατοί από τη μεγάλη αυτή και πρωτόγνωρη περιπέτεια».

ΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ…
Ο Θοδωρής Κυριακούλης  ανοίγοντας περισσότερο την καρδιά του και λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση με τους τερματοφύλακες πάντα βάσει του υγειονομικού  πρωτοκόλλου που τηρείται απαρέγκλιτα, επισήμανε: «Στην παρούσα φάση, όλα μας λείπουν. Το ποδόσφαιρο με τις κερκίδες γεμάτες κόσμο τα Σαββατοκύριακα, αλλά και ο φίλοι μας. Κλεισμένοι στα σπίτια μας προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε μια κατάσταση, που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα βγούμε από το τούνελ της αβεβαιότητας. Μιλάμε συνεχώς με τους παίκτες και θέλουμε να διώξουμε την απογοήτευση  που νιώθουν και να τη διαδεχθεί η αισιοδοξία. Βρισκόμαστε σε έναν «πόλεμο» και είμαστε   υποχρεωμένοι  να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να βγούμε στο τέλος νικητές».
Και στο ερώτημα αν υπάρχει λύση για τον Covid-19, o παλαίμαχος τερματοφύλακας από την ποδοσφαιρική Γλαύκη, τόνισε: «Ευελπιστώ πως θα βρεθεί λύση και με το εμβόλιο να έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Να ξαναζήσουμε σαν άνθρωποι, να βρεθούμε με τις παρέες μας, να επιστρέψουν πάλι τα συναισθήματα και να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα. Σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον φονικό ιό, να δούμε επιτέλους χαμογελαστά πρόσωπα».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass