Νο 17 στα ντραφτ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι

*ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2020 20:50

Στη 17η θέση του φετινού draft του NBA επιλέχθηκε ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού Αλεξέι Ποκουσέφκσι. Ο 18χρονος είναι ο 31ος παίκτης της Ελλάδας που επιλέγεται για το draft.
O 18χρονος, που έκανε το ντεμπούτο του στους «ερυθρόλευκους» πριν από δύο χρόνια αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2.964.840 δολάρια στη ρούκι σεζόν του, ενώ το συνολικό εγγυημένο ποσό θα φτάσει τα 6.078.000 δολάρια για δύο χρόνια.


Ο Αντονι Εντουαρντς βρέθηκε τελικά στο νούμερο ένα του φετινού draft με τη Μινεσότα να θεωρεί πως ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ από το Κολλέγιο της Τζόρτζια ταιριάζει περισσότερο στο ρόστερ της.
Στο νούμερο 2 οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επέλεξαν τον 19χρονο σέντερ Τζέιμς Γουάιζμαν από το Κολλέγιο του Μέμφις ενώ στο νούμερο 3 οι Σάρλοτ Χόρνετς επέλεξαν τον ταλαντούχο αδερφό του Λόνζο Μπολ, ΛαΜέλο Μπολ.
Πρώτος Ευρωπαίος επιλέχθηκε ο Κίλιαν Χέιζ της Ουλμ, τον οποίο απέκτησαν οι Πίστονς στο νούμερο 7, ενώ πολύ ψηλά βρέθηκε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού που επιλέχθηκε στο νούμερο 17 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Όπως είναι φυσιολογικό οι ανταλλαγές της… τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν από το φετινό draft.
Η Οκλαχόμα Σίτι έδωσε τον Ρίκι Ρούμπιο και τις επιλογές 25 (Ιμάνουελ Κουίκλι) και 28 (Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς) στη Μινεσότα προκειμένου να αποκτήσει το νούμερο 17 (Αλεξέι Ποκουσέφσκι).
Οι Μάβερικς αντάλλαξαν τον Σεθ Κάρι στη Φιλαδέλφεια για τον Τζος Ρίτσαρντσον και το νούμερο 36 του draft (Τάιλερ Μπέι).
Σε τριπλή ανταλλαγή οι Πίστονς έδωσαν τον Λουκ Κενάρντ στους Κλίπερς, που έδωσαν τον Λάντρι Σάμετ στο Μπρούκλιν με τους Πίστονς να παίρνουν την 19η επιλογή στο φετινό draft (Σαντίκ Μπέι).
Τέλος σημαντική κίνηση έγινε μεταξύ της Φιλαδέλφεια και της Οκλαχόμα Σίτι με τους 76ερς να στέλνουν τον Αλ Χόρφορντ στους Θάντερ μαζί με ένα pick του 2025, την 34η επιλογή του draft (Τεο Μαλεντον) και τα δικαιώματα του Βασίλιε Μίσιτς για τους Ντάνι Γκριν και Τέρανς Φέργκιουσον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass