«Ψυχρός πόλεμος» ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ-Αρης

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 21:40

Σε «ψυχρό πόλεμο» οδηγούνται ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ και Άρης με αφορμή το ορισμένο παιχνίδι  της 5ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων στη Λάρισα το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.
Η λαρισινή ομάδα  ως γνωστόν υποφέρει από κρούσματα κορονοϊου και τέσσερις παίκτες είναι  αυτήν τη στιγμή εκτός προπονήσεων, ενώ ο Άρης ζητάει να γίνει το παιχνίδι.


Οι παίκτες της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ θα κάνουν αύριο και μεθαύριο τέστ για να δούνε αν παραμένουν θετικοί στον ιό, αλλά ακόμα και αν είναι αρνητικοί ποιος θα πάρει την ευθύνη ότι είναι απόλυτα υγιείς;
Αυτήν τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους παίκτες, είναι ελλιπής, και το πιο βασικό δεν είναι ασφαλής να αγωνιστεί  σε παιχνίδι.
Παράλληλα υπάρχει και  αγωνιστικό κενό αφού λόγω των κρουσμάτων που είχε δεν έγιναν  προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την επιμονή του Άρη να γίνει ο αγώνας με σκοπό να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που έχει η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, προβλήματα τόσο υγείας όσο και αγωνιστικά.
Με αυτήν τη λογική όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα στην Α1 εθνική κατηγορία…

ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
Τζάμπολ σε Πυλαία και Ιβανώφειο έχει το πρόγραμμα της Basket League σήμερα, καθώς διεξάγονται δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις, της 2ης και της 3ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, στις 15:00 σήμερα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Λαύριο, ενώ στις 20:00 ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου.
Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μόνο δύο αγώνες μέχρι στιγμής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ και μετρά δύο ήττες. Απέναντι στο Λαύριο, η ομάδα του Κώστα Μέξα θα επιδιώξει να... σπάσει το ρόδι, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι, «χτυπημένοι» από τον κορονοϊό μετρούν μία ήττα έχοντας δώσει μόνο ένα παιχνίδι στη σεζόν, αυτό στη Ρόδο το περασμένο Σάββατο (14/11) με τον Κολοσσό.
Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής θέλει να αυξήσει σε τρία τα ροζ φύλλα αγώνα, με αντίπαλο τον Κολοσσό. Ο «Γηραιός» πέρασε νικηφόρα από το κλειστό «Ο Πλάτων» της Νίκαιας, το περασμένο Σάββατο (14/11), επικρατώντας με 67-77 του Ιωνικού, για την 4η αγωνιστική. Νικητές αναδείχτηκαν και οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου, την ίδια ημερομηνία, νικώντας στο «σμαραγδένιο νησί» το Λαύριο, με 77-62.
Το πρόγραμμα των δύο εξ αναβολής αναμετρήσεων των 2ης και 3ης αγωνιστικής της Basket League έχουν ως εξής:
15:00 ΠΑΟΚ-Λαύριο Μάνος-Παναγιώτου-Αναστόπουλος Α.
3η Αγωνιστική, Εξ αναβολής (18/11/2020)
20:00 Ηρακλής-Κολοσσός Ρόδου Παπαπέτρου-Ταρενίδης Στ.-Τσολάκος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    7β.     4αγ.        
Μεσολόγγι    7    4
ΑΕΚ    6    3
Ηρακλής    5    3
Παναθηναϊκός    4    2
Κολοσσός    4    3
Ιωνικός    4    4
Άρης    3    2
Λάρισα    2    2
ΠΑΟΚ    2    2
Λαύριο    1    1
Προμηθέας Π.     -     -
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass