Πρώην «βυσσινί» κάνουν καριέρα στο εξωτερικό

*Κολοβέτσιος, Γκαλίτσιος, Μασούρας, Μάρκοβιτς

Δημοσίευση: 16 Νοε 2020 21:20

Άλλοι είναι Λαρισαίοι, άλλοι έβαλαν το στίγμα τους στην ΑΕΛ ή όταν έφυγαν κάνανε καριέρα. Τέσσερις παίκτες που σχετίζονται με την ΑΕΛ, φέτος έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα στις χώρες που αγωνίζονται και σε πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας. Αναφερόμαστε στους Δημήτρη Κολοβέτσιο (Καϊσερισπόρ), Γιώργο Γκαλίτσιο (Ανόρθωση), Γιάννη Μασούρα (Γκόρνικ Ζάμπρζε) και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (Παρτιζάν).

Ας δούμε τις επιδόσεις του καθενός αναλυτικά:

Δ. ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ:
Καθιερώθηκε…
Στην πρώτη του έξοδο από την Ελλάδα ο Λαρισαίος πρώην παίκτης Δημήτρης Κολοβέτσιος τα πάει πολύ καλά στην τουρκική Καϊσερισπόρ, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια και έπαιξε και στα ενενήντα λεπτά. Έχει δεχτεί μία κίτρινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χαϊτασπόρ. Ο 29χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΛ (2009-2012) κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ, ενώ προσαρμόστηκε στην ομάδα, αυτή βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς και δίνει μάχη για την παραμονή (το πρωτάθλημα στην Τουρκία έχει 21 ομάδες).

GALITSIOS.jpg

Γ. ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ:
Οδηγός στην Ανόρθωση
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αγωνίζεται στην Ανόρθωση Κύπρου που αυτήν τη στιγμή είναι επικεφαλής του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς. Ο 34χρονος πρώην «βυσσινί» (2005-2008) μέχρι τώρα έχει παίξει εννέα παιχνίδια, εκ των οποίων στα οκτώ ως βασικός και στο ένα μπήκε ως αλλαγή. Έχει συνολικό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα 722 λεπτά, σημείωσε ένα τέρμα και δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες. Καθόλου άσχημα δεν πάει στη δεύτερη χρονιά στη συγκεκριμένη ομάδα ο Λαρισαίος παίκτης που πήγε με φόρα από το Βέλγιο (αγωνίστηκε σε Λόκερεν και Μουσκρόν).

MASOYRAS.jpg
Γ. ΜΑΣΟΥΡΑΣ:
Επτά παιχνίδια...
Ο Γιάννης Μασούρας που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ τις αγωνιστικές περιόδους 2015-2018 και τη μισή περίοδο 2019-2020 αγωνίζεται στην Πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του πολωνικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς. Ο 24χρονος Πατρινός πρώην παίκτης της ΑΕΛ έχει παίξει επτά παιχνίδια εκ των οποίων τα έξι ως βασικός (στα τρία έγινε αλλαγή) και στο ένα χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Ο συνολικός του χρόνος συμμετοχής είναι 546 λεπτά και έχει δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες. Για έναν παίκτη που πρώτη φορά φορά παίζει στο εξωτερικό είναι μία πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα.

MARKOBITS.jpg

Σ. ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ:
Και όμως παίζει...
Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό πέρυσι στην ΑΕΛ όπου αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια. Στην Παρτιζάν Βελιγραδίου (παίζει πάλι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) ο 20χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1990) τα πάει σαφώς καλύτερα, αφού έχει μετρήσει ήδη 4 συμμετοχές, εκ των οποίων στις τρεις ήταν βασικός και στη μία μπήκε ως αλλαγή. Ο Σέρβος παίκτης έχει παίξει 358 λεπτά, δέχτηκε μία κίτρινη κάρτα και η ομάδα του αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση, αλλά πολύ μακριά από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα που δείχνει από πολύ νωρίς ότι θα κατακτήσει τον τίτλο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass