Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2014 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:40

 Ένα καυτό αθλητικό Σαββατοκύριακο μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ, της ΝΕΡΙΤsports και της ΝΕΡΙΤ HD περιμένει τους Έλληνες φιλάθλους, με την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης παγκόσμιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα  Σάββατο 12 Ιουλίου στις 23.00 θα μεταδοθεί ζωντανά ο Μικρός Τελικός μεταξύ Βραζιλίας και Ολλανδίας, σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και Στέλιου Αποσπορίτη. Νωρίτερα, στις 22.00 θα μεταδοθεί εκπομπή pre-game, ενώ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί post-game εκπομπή με την ανάλυση του αγώνα.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου η βραδιά ξεκινά στις 20.10 με τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Λήξης του Μουντιάλ και αμέσως μετά, στις 22.00, η καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων θα χτυπήσει στους ρυθμούς του Μεγάλου Τελικού ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή. Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Βασίλης Μπακόπουλος, ενώ μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει εκπομπή post-game με πλούσιο ρεπορτάζ και ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιφυλάσσει για τους τηλεθεατές η ΝΕΡΙΤsports, σήμερα  Σάββατο 12 Ιουλίου. Ειδικότερα, στις 17.00 θα μεταδοθεί από τη Γλασκώβη η δεύτερη ημέρα του Diamond League Στίβου, ενώ αμέσως μετά, στις 19.00 ακολουθεί σε απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη ο 1ος Ημιτελικός του European League Βόλει Ανδρών μεταξύ Ελλάδας και Σλοβενίας. Στην περιγραφή και το σχολιασμό του αγώνα θα είναι ο Κώστας Σκουλάς και ο Θοδωρής Χατζηπαντελής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass